Taurus Reisen: katalógus-bemutató és hippyparti

Forrás: turizmus.com

 2018. február 07. 16:54

Kétnapos, bulizással egybekötött katalógus-bemutatót tartott a hétvégén a Taurus Reisen Siófokon, a Yacht Club Hotelben.

A rendezvényen 150 viszonteladó, továbbá Raja Ammar, a Tunéziai Idegenforgalmi Hivatal képviselője, valamint Fraj ben Said, a Tunisair közép-európai igazgatója vett részt. A meghívottak találkozhattak továbbá a Taurus Reisen néhány kiemelt törökországi partnere: az Eftalia Hotels, a Crystal, a Maya és az Amara Hotel képviselőivel, valamint a cég török beutaztató partnerének munkatársával, Gülru Tamerrel is.

Az utazásszervező kínálata az idei évben az üdülődesztinációk tekintetében változatlan tavalyhoz képest, továbbra is Törökország, Tunézia, Észak-Ciprus és Bulgária áll a középpontban. Monastirba heti két charterjáratot indítanak, de biztosan lesz djerbai charterük is. Észak-Ciprust az idén nem charterrel, hanem a Wizz Air larnakai járatával kínálják.

Az utazásszervező csapata a rendezvényen

Fotó: Taurus Reisen

A Taurus Reisen ügyvezetője, Sami ben Azaiez a rendezvényen elmondta, hogy 2015 óta folyamatosan nő a forgalmuk és az utasszám, amely tavaly a 2015-öshöz képest 30%-kal magasabb volt. Az idén további 15%-os bővülést várnak.

Kérdésünkre Kálmán Krisztina irodavezető elmondta, hogy újdonság a kínálatukban az Eftalia Ocean ötcsillagos török hotel, amely exkluzív szerződés keretében csak náluk foglalható. A tavaly átadott szálloda vendégeit VIP-transzfer várja a repülőtéren, a hotelben pedig magyar nyelvű asszisztencia lesz. A vendégek használhatják az Eftalia Island nagy csúszdaparkot is.

Telt ház előtt zajlott a rendezvény

Fotó: Taurus Reisen

További újdonság a kínálatban az egyéni városlátogatások bevezetése Róma, Firenze, Madrid, Barcelona, Lisszabon, Porto, London, Amszterdam és New York úti célokkal.

Az idei év különlegessége, hogy bekerült a kínálatba a Maldív-szigeteki üdülés heti négy indulással, 7 vagy 9 éjszakás tartózkodással, az Emirates és az Aeroflot járataival. Kínálnak az idén 11 éjszakás indiai körutat is. Az első indulás március 25-én lesz.

A prezentációk után fergeteges hippyparti vette kezdetét, amely hajnalig tartott.

Hippyparti indul!

Fotó: Taurus Reisen

Azok a boldog hatvanas-hetvenes évek...

Fotó: Taurus Reisen