Tavasz Dubajban: kültéri programok a nyári forróság előtt

Forrás: turizmus.com

 2019. március 13. 12:25

A tavasz az utolsó időszak a forró dubaji nyár előtt, amikor kiélvezhetjük a csillogó Emirátus szabadtéri programjait.

A három témaparkot és egy csúszdaparkot tömörítő Dubai Parks and Resorts több mint 100 beltéri és kültéri játékkal várja a kicsiket és nagyokat. Azonban ha vízi kalandokra vágynál, akkor akár a tavaly megnyitott La Mer tengerpart csúszdaparkja is kiváló úti cél a LagunaWaterparkkal.

Kulturális szabadidős programként szóba jöhet a Miracle Garden, Dubaj „Csodakertje”, amely a világ legkülönlegesebb virágkompozícióival nyűgözi le a látogatókat, vagy a Global Village, ahol számos kultúrával ismerkedhetünk meg.

Miracle Garden, Dubaj

Fotó: Dubai DTCM

Sőt, érdemes ellátogatni a Bluewaters Islandre is, ahol helyet kapott a világ legnagyobb óriáskereke, az Ain Dubai, amely már elkészült, de egyelőre még nem üzemel. A látvány azonban így is lélegzetelállító.

Legoland, Dubaj

Fotó: Dubai DTCM

Ha a fentebb említett programokról még többet szeretnél megtudni, akkor ismerd meg a Dubaj Szakértő (Dubai Expert) szórakoztató, magyar nyelvű online oktatóprogramot, ahol a játékosoknak ideális dubaji úti terveket kell készíteniük a látogatók különböző típusai számára – változó életkorral, érdeklődéssel és büdzsével.

Miután a játék az elért eredményeket folyamatosan menti, így akár néhány hét alatt is befejezhető – nem kell minden újdonságot azonnal feltérképezni.

A Dubaj Szakértők közül két „szerencsés” dubaji úttal is gazdagodhat (repjegy + szállás 2 főre) – pontosabban „személyes” dubaji élményekre az első magyar Dubaj Szakértő és a legtöbb pontot gyűjtő játékos számíthat.

Vágj bele a kalandba: CSAK napi 30 perc 14 napon keresztül.

Fedezz fel Dubajban mindent, amit lehet.

IDE KATTINTVA KEZDHETED

(X)