Tavaszi osztrák workshop

Forrás: turizmus.com

 2016. április 11. 21:10

Osztrák turisztikai szakemberek adtak randevút magyar utazási irodáknak április 11-én a Kempinski Hotel Corvinusban, az Österreich Werbung hagyományos tavaszi workshopján.

A szakmai rendezvényre 7 osztrák tartomány – Alsó-Ausztria, Bécs, Burgenland, Karintia, Salzburgerland, Stájerország és Tirol – összesen 29 kiállítója hozta el friss ajánlatait a magyar irodáknak, akik szép számmal, mintegy 70-en képviselték magukat.

Az osztrák workshop az Österreich Werbung budapesti irodájának legnagyobb hagyományokkal rendelkező utazási irodai platformja. A rendezvény a személyes kapcsolatfelvételen túl ízelítőt adott Ausztria turisztikai kínálatából, valamint ötleteket, tippeket nyújtott a magyar irodáknak a szezonra való felkészüléshez.

 

Az osztrák tartományok közül Alsó-Ausztria, Salzburgerland és a magyar utazók nagy kedvence, Karintia hozta el a legtöbb kiállítót. A magyar irodák megismerkedhettek például alsó-ausztriai csoportos utazásokkal, a Bécsi-Alpok kínálatával, a nemzeti park közepén álló kellemes üdülőfaluval, Annaberggel vagy az elegáns császárvárossal, Baden bei Wiennel, Bécs vonzáskörzetében.

Salzburg tartomány fő vonzereje Mozart városa, a Tourismus Salzburg, valamint a Hello Salzburg mindent tudnak a városról, amit érdemes, de a tartomány egyéb meglepetéseket is tartogat, ilyenek például a Leoganger Steinberge szelíd hegyei, melyek túrázásra, kerékpározásra, hegymászásra, és egyéb sokszínű nyári programra csábítanak.

Karintia egyik ékköve, a Millstatti-tó is jelen volt kínálataival, valamint az ivóvíz minőségű fürdőtóval és kiváló túraútvonalakkal dicsekedhető Villach régió, de a legdélibb és egyben legnaposabb tartomány NLW társasága is részt vett a workshopon, ők Nassfeld, Lesachtal és Weissensee turisztikai marketingjét intézik.