Tavaszi újdonságok a repülőtéren

Forrás: turizmus.com

 2018. április 27. 11:50

Még nagyobb vásárlói élmény és még színesebb választék fogadja idén tavasszal a Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtérről induló utasokat.

Az éttermi rész, vagyis a galérián található FoodCourt után egy szinttel lejjebb üzletek egész sora újul meg, és több új márkát és boltot is felavathatott a Budapest Airport a repülőtéri induló tranzit területén.

Ha utazás, akkor szuvenírek: az utasok kedvelt ajándékboltja, a Memories of Hungary májustól több mint 250 négyzetméteren várja az érdeklődőket. (Jelenleg paravánok mögött folyik az üzlet átalakítása és felújítása.) A hívogató nyitott térben kialakított ajándékbolt magyar dísztárgyak, népművészeti és iparművészeti alkotások, édességek és ínyenc termékek óriási választékával Magyarország kirakataként tűnik fel májustól a repülőtéren.

Az eddiginél 65%-kal nagyobb területen és kibővített választékkal nyitott újra a gyerekek nagy kedvence, a Living Toys játékbolt, ahol a színes forgatagban immár a Disney plüssfiguráival is találkozhatnak a kicsik és a nagyok.

Nagyobb területen és kibővített választékkal nyitott újra a gyerekek nagy kedvence, a Living Toys játékbolt

 

Májusban új helyen nyitja meg kapuit a Dorko márkabolt, ahol olyan magyar cipők, ruhadarabok és sporttáskák közül lehet választani, amiket hazai művészek alkotásai díszítenek. A dizájner darabok mellett megjelenik még egy exkluzív termékcsoport, a teljes magyar szurkolói kollekció, amely kizárólag a repülőtéri Dorko üzletben kapható. Azok sem maradnak azonban sportos és vagány darabok nélkül, akik nem a magyar márkák világában keresik a stílusukhoz közel álló terméket: az üzletben Adidas, Vans, Converse, Asics és New Balance cipők valamint kiegészítők is kaphatók.

Megújult a Costa Coffee is: nagy, nyitott térrel, a korábbinál 20 %-kal több férőhellyel és továbbra is remek kávékkal várja az utasokat. Fontos újítás, hogy az új bútorok asztalainak többségében még több, a mobileszközök töltésére alkalmas csatlakozókat is kialakítottak az utasok számára.

A megújuló egységek mellett azonban több új üzletet is köszönthet a Budapest Airport 2018 tavaszán a repülőtéren.

Magyarország legnagyobb optikai lánca, az Optic World exkluzív üzlettel várja az utasokat, ahol akár közvetlenül az indulás előtt is megvásárolhatók a legjobb minőségű kontaktlencsék vagy épp a legelegánsabb szemüvegek. Szemüvegkeretből pedig óriási a választék: a teljesség igénye nélkül RayBan, Oakley, Tom Ford, Guess, Maui Jim vagy épp Polaroid márkák kínálatából lehet válogatni.

Magyarország legnagyobb optikai lánca, az Optic World exkluzív üzlettel várja az utasokat

Fotók: Bud.hu

 

London, Milánó és Las Vegas után Budapestet is meghódította az Inglot dekorkozmetikai márka. A budapesti belváros után májusban a repülőtéren is megnyitja kapuit a profi sminkesek által igen nagyra tartott kozmetikumokat forgalmazó üzlet. A márka különlegessége, hogy a vásárlók teljes mértékben szabad kezet kapnak a számukra tökéletes sminkpaletta összeállításában.

A folyamatosan megújuló kereskedelmi szolgáltatások mellett a terminálépületen is felújításokat végez a Budapest Airport: a nyári csúcsra a 2A terminál területén új, a természetes fényt szétszóró padlóburkolatot építenek be. Az ülőbútorokat is lecserélik, kényelmesebb és modernebb székek és fotelek kapnak helyet a 2A terminál és a SkyCourt területén.

Kapcsolódó cikkek