Távozik Kam Jandu, a Budapest Airport kereskedelmi igazgatója

Forrás: turizmus.com

 2020. november 02. 16:26

Közös megegyezéssel távozik Kam Jandu a Budapest Airport kereskedelmi igazgatói pozíciójáról. A szakember 11 évet töltött a repülőtér-üzemeltető vállalatnál.

Közös megegyezéssel, 2020. december 15-én távozik a Budapest Airport kereskedelmi igazgatója – jelentette be a repülőtér-üzemeltető vállalat.

A Budapest Airport közleményében megköszönte Kam Jandu több mint egy évtizedes, sikeres és elhivatott munkáját, amellyel 2009 óta professzionális támogatást nyújtott a vállalatnak, és sok sikert kíván szakmai pályafutásához. Kam Jandu 2009 óta dolgozott a repülőtéren, kezdetben légiforgalmi igazgatóként, 2013-tól pedig a Budapest Airport kereskedelmi igazgatói pozícióját töltötte be.

Kam Jandu 11 évet töltött a Budapest Airportnál

Fotó: Budapest Airport

Távozása kapcsán Kam Jandu köszönetét fejezte ki a Budapest Airport részvényeseinek, igazgatóságának és vezetésének, valamint a kereskedelmi igazgatóság csapatának a 11 éves támogatásért. A repülőtér-üzemeltetőnél töltött sikeres évek után 2021-ben – rövid, igen várt pihenőt követően – új lehetőségek felkutatásával folytatja karrierjét – írták.

Kam Jandu kereskedelmi igazgatóként a Budapest Airport légitársasági és kereskedelmi marketingjéért, kereskedelmi utasszolgáltatásaiért és – az idei évtől – a cargo üzletágáért felelt. Az évek során kollégáival számos nemzetközi szakmai sikert ért el; 2019-ben a World Routes Marketing Awards legjobb légitársasági marketing díját hozta el az általa vezetett csapat, legutóbb pedig a Travel Retail Awards keretében díjazták a repülőtér kereskedelmi területen tett környezetvédelmi törekvéseit.