Taylor Swift legnagyobb rajongói jövőre négynapos tematikus hajóúton vehetnek részt

Forrás: turizmus.com

 2023. november 21. 11:45

A Taylor Swift rajongók jövőre a Bahamákra hajózhatnak egy négyéjszakás rajongói út alatt Miamiból. Az utazás során minden nap tematikus esték várják a világhírű énekesnő legnagyobb rajongóit, azonban koncertre nem számíthatnak a résztvevők.

Jövőre a Marvelous Mouse Travels utazási iroda Taylor Swift tematikájú utat szervez a Royal Caribbean Allure of the Seas nevű hajóján. Az In My Cruise Era névre keresztelt utazás tervek szerint 2024. október 21-én indul Miami kikötőjéből, egy nappal azután, hogy az énekesnő koncertet ad a városban. A szervezők azonban többszörösen felhívják a figyelmet arra, hogy Taylor Swift nem lesz a hajón az út során.

A részletek kidolgozása még folyamatban van, de a szervezők elmondása szerint mind a négy éjszakán az énekesnővel kapcsolatos eseményeket szerveznek.

Taylor Swift tematikájú hajós körutazás indul jövőre

Fotó: World Music Awards / Facebook

 

Az ötletek közé már bekerült a tematikus táncos program, illetve az egész estén át tartó Taylor Swift karaoke is. A szervezők arra bíztatják a résztvevőket, hogy az énekesnő különböző zenei korszakai alapján öltözzenek be az éjszakai partikra.

A hajótársaság Allure of the Seas nevű hajója 2748 kabinos és összesen 5496 vendég befogadására alkalmas. Az esemény honlapjáról nem derül ki, hogy a hajó mekkora részét fogják elkülöníteni a Taylor Swift-rajongóknak, de az már biztos, hogy az útra az erkélyes szobák már mind elkeltek. A kabinoknál 100 dolláros kauciót kell fizetni személyenként, az árak pedig kétágyas elhelyezés esetén 1573 (546 ezer Ft) és 1967 dollár (682 ezer Ft) között mozognak – írja a CNN.

Az énekesnő jelenleg is zajló Eras turnéja tavaszi indulása óta hihetetlen érdeklődést váltott ki, sok rajongó akár másik országba is elutazik, hogy részt vehessen a koncerteken. Bár Budapestre nem, de Bécsbe ellátogat az énekesnő és három koncertet is ad augusztus 8. és 10. között.