Télen is érdemes megkóstolni Budapestet

Forrás: turizmus.com

 2016. november 09. 15:58

A téli szezonban megváltozott időpontban, hetente egyszer, péntekenként 14 órától kóstolhatják meg Budapestet a Cityramával az érdeklődők. Természetesen továbbra is érdemes korgó gyomorral érkezni.

 

Ahogy arról korábban beszámoltunk, idén új és különleges programmal jelentkezett a Cityrama. Az Eat Hungary – Gourmet Walking Tour fantázianevű tematikus séta keretében a magyar konyha különlegességeit ismerik meg a résztvevők,  6 helyen 10 különböző kóstolón keresztül.

A érdeklődő turisták két állomás között a belvárosi nevezetességekkel ismerkednek, és közben sok hazai különlegességbe belekóstolhatnak. A program a CITYRAMA irodájából indul és a Belvárosi Piacot (korábbi nevén Hold utcai Piac) érintve a történelmi zsidó negyedben ér véget.

A különleges szalámiktól és sajtoktól kezdve, a lángoson, hurkán, kolbászon, savanyúságon keresztül a Túró Rudi-ig és kürtőskalácsig bezárólag több magyar specialitást is végigkóstolnak. Az érdeklődő turisták miközben a belvárosi nevezetességekkel ismerkednek, biztosan jól is laknak.

A túra – melyet szeptemberben partnereinek is bemutatott - olyannyira népszerű, hogy az iroda minden bizonnyal a repertoáron tartja jövőre is.

Ha valakinek nem jó ez az időpont, akkor privát túraként más időpontban is elérhető.