Télen is repül az Iberia Madrid és Budapest között

Forrás: turizmus.com

 2017. szeptember 05. 17:09

Az Iberia Madrid–Budapest járata eddig csak a nyári menetrendben szerepelt, az egész éves üzemelésre váltást az utasok számának növekedésével indokolja a légitársaság.

Az Iberia két évvel ezelőtt, júniusban indította el járatát a két város között. A járat eddig csak a nyári menetrendben szerepelt, az idei évtől azonban egész éves üzemelésre vált. Az Iberia az utasok számának növekedésével indokolja kedden bejelentett döntését.

A téli időszakban heti háromszor közlekednek majd a gépek. Szerdán és szombaton Madridból 11 óra 45 perckor, Budapestről 15 óra 35 perckor száll fel a gép, a vasárnapi járat 7 óra 50 perckor indul Madridból, majd 11 óra 40 perckor Budapestről.

A nyári menetrendben ismét naponta közlekedik majd a járat.

A Madridba érkezőknek számos kedvező csatlakozási lehetőségük van az Iberia más járataira. A légitársaság 22 másik spanyol célpontba repül, köztük Alicantéba, Gran Canariára, Lanzarotéra és Malagába. Spanyolországon kívül pedig Lisszabon, Porto, Marrákes, Dakar, Buenos Aires, Mexikóváros, Havanna, Medellín, Montevideo, São Paulo és Santiago de Chile tartozik az úti céljai közé.