Téli csodaország a müncheni repülőtéren

Forrás: turizmus.com

 2017. november 20. 14:02

Azt már megszokhattuk, hogy Európa nagyvárosai ilyenkor hangulatosabbnál hangulatosabb karácsonyi vásárokkal hívogatnak. Tudta, hogy ugyanezt teszi a müncheni repülőtér is?

A müncheni Airport Center Forum (MAC) területén, a központi fedett csarnokban megnyílt a karácsonyi vásár, ahol a látogatók több mint 40 stand között sétálva kóstolhatják meg a szezonális ételeket és finom téli italokat, és különleges karácsonyi ajándékokat vásárolhatnak a helyi kézművesek egyedi portékáiból. A vásár középpontjában 600 négyzetméteres jégpálya található, ahol a látogatók korcsolyát húzhatnak járatukra várakozva. A korcsolyázás ingyenes, a korcsolyabérlés jelképes összegbe kerül.

Fotó: www.munich-airport.com

A vásárban különféle szórakoztató programok is várják a látogatókat, a gyerekek pedig kézműveskedhetnek a kreatív műhelyben. Keddtől vasárnapig, 18 órakor koncertek segítik az ünnepi hangolódást, de vannak napok, amikor ugyanitt diszkó várja az érdeklődőket.

Szerdánként 16 órától meseelőadások és bűvészshow-k várják a legkisebbeket, december 6-án pedig a Mikulás is várja őket.

A vásár naponta 11.00 és 21.00 között tart nyitva, egészen december 30-ig. Az ételeket és italokat kínáló standok pénteken és szombaton 22.00 óráig várják a vendégeket.

Kapcsolódó cikkek

Mit tesz idén a fa alá?

2017. november 15.