Teljes biztonságban a Z(s)eppelinnél!

Forrás: turizmus.com

 2020. március 25. 17:39

A Z(s)eppelin utazási iroda körlevélben kéri utasait, hogy ne mondják le, csupán halasszák el utazásukat.

Levelüket az alábbiakban rövidítve olvashatják:

"A napokban irodánk minden munkatársa folyamatosan azon dolgozik, hogy utasaink utazási szerződése a kérésüknek megfelelően mielőbb ügyintézésre kerüljön. Egészségünk megóvása érdekében egymást váltva dolgozunk, mely időszakban türelmüket és együttműködésüket kérjük.

Mint azt korábbi nyilatkozatunkban is jeleztük, irodánk 2020. május 15-ig minden csoportját törölte. Az ezt követő csoportok indulásának lehetőségét utasaink biztonságát szem előtt tartva, időrendi sorrendben vizsgáljuk. Jelenleg nincs úton csoportunk, utasaink minden eddigi programunkról épségben és biztonságban hazaérkeztek.

Szeretnénk hangsúlyozni, hogy a Z(s)EPPELIN a kiutaztatásban eltöltött 26 év sikeres tevékenységének köszönhetően ezen helyzetben is biztos, stabil anyagi hátérrel rendelkezik. Irodánk sosem vállalta önerején túl magát, az "Addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér!" közmondás alapján, jelen helyzetben is utasaink maximális biztonságára törekedve tevékenykedik.

Szerződéssel rendelkező utasaink megkeresése a programok indulási dátuma alapján e-mailben történik, mellyel igyekszünk döntésüket a jelen helyzetben elősegíteni. A folyamatos, napról-napra történő változások miatt kérjük kedves utasainkat, ne hamarkodják el döntéseiket, ne mondják le a várva várt utazásaikat.

A Kínából kiindult járvány ott már lecsengőben és a napokban kapott közvetlen olaszországi hírforrások alapján Itáliában is elérte a tetőpontját, ahonnan reményeink szerint egyenes út vezet a helyzet normalizálódásához. Ahogy a gócpontokban átlagosan egy hónap leforgása alatt tetőzött a megbetegedés, bízunk benne, hogy a fokozott intézkedéseknek köszönhetően nyár elejére rendeződik a helyzet Európában is.

A Magyar Utazási Irodák Szövetségének (MUISZ), valamint az Európai Utazási Irodák Szövetségeinek Szervezetének (ECTAA) ajánlásával egyetértésben minden utazási szerződés módosításának igényét maximális rugalmassággal kezeljük.

Amennyiben Utasaink jelen helyzetben még nem tudnak egy későbbi időpontban induló program mellett dönteni, úgy a befizetett összeget Utazási Utalvány formájában biztosítjuk egy 2020.12.31-ig induló utazás lehetőségére (mely érvényességi időpont hosszabbítható).

A 60 napon belül induló útjaink esetén irodánk szintén maximális rugalmassággal kezeli foglalásait, ahol az átjelentkezés vagy utazási utalványban történő szerződés módosítás mindenféle költség felszámítása nélkül történik. Utasaink döntő többsége ezen lehetőségeket választva erősít meg minket a Z(s)EPPELIN Programok mielőbbi indításában.

Az egyes csoportok indulásáról, esetleges törtéléséről folyamatosanan értesítjük Önöket mint Facebook csatornánkon, mint honlapunk Hírek menüpontjában, valamint körleveleink által.

Amennyiben kérdése van, kérjük írjon nekünk, hogy segíthessünk meghozni a legoptimálisabb döntést foglalásával kapcsolatban a legnagyobb biztonság megtartása mellett!

Reményeink szerint, ahogy ez a járvány jött, úgy is távozik! Gyorsan és hirtelen! Természetesen szükség lesz egy kis időre, amíg a biztonság érzetünk a helyére billen. Azonban hisszük azt, hogy fegyelmezett magatartásunkkal, a "maradj otthon" felszólításnak eleget téve és egymást segítve felül tudunk kerekedni a jelen helyzeten!

Tapasztalatainkat előnybe kovácsolva várjuk a Z(s)EPPELIN Programok mielőbbi indulását, melyben bízva kívánunk minden kedves utasunknak jó egészséget! Vigyázzunk egymásra!"

- zárul a levél, amelyet a Z(s)EPPELIN munkatársai, idegenvezetői és autóbuszvezetőiírtak alá.