Teltházas MUISZ-vacsora Thaiföld jegyében

Forrás: turizmus.com

 2015. december 08. 21:38

A Tom Yum Thai étterem adott otthont a MUISZ decemberi vacsorájának. A helyszínválasztás nem véletlen: a szövetség a közelmúltban tájékozódott a thaiföldi MICE lehetőségekről, és tapasztalatait prezentációban ismertette, a Thaiföldi Királyság magyarországi nagykövete, Kanthong Unakul jelenlében.

A vacsora első felében Kam Jandu, a Budapest Airport kereskedelmi igazgatója ismertette az eredményeket és a fejlesztési terveket, illetve a vacsora alkalmával adták át az Év Ifjú Utazási Irodása díjat Tóth-Jankovics Tímeának, az Escourt Tourist Utazási Iroda munkatársának. A díjat 2014-re ítélték oda, és a júniusi közgyűlésen kihirdették, ám a díjátadásra csak most került sor.

Az idei utolsó MUISZ-vacsorán MICE és gasztronómiai utazásra invitálták a jelenlévőket Thaiföldre. Bakó Balázs, a MUISZ kommunikációs bizottságának tagja egy prezentációban mutatta be a thaiföldi MICE lehetőségeket.

A vacsorameghívást a Thaiföldi Királyság magyarországi nagykövete, Kanthong Unakul is elfogadta, aki nagy örömmel ismerkedett meg személyesen is a tagokkal.