Tenerife déli repülőterén nyit új irodát a ViaSale Travel

Forrás: turizmus.com

 2015. október 14. 11:00

Tenerife déli repülőterén új irodával várja Utasait október végétől a ViaSale Travel Utazásszervező Iroda, Tenerife, a Kanári szigetek specialistája.

A Tenerifei Turisztikai Szövetség tagjaként az egyetlen hivatalos magyar nyelvű képviselet az év 365 napján kedvező repülőtéri transzferrel, széles program kínálattal, 24 órás asszisztenciával, rendezvény-, és esküvőszervezéssel, szakértő személyzettel felkészülve várja a vendégeit.

A Budapestről közvetlen járattal érező Utasok, legyenek akár a ViaSale Travel kedvező nyaralási csomagjaival érkezők, akár egyénileg, egyéb szervezésben utazók, ugyanazon magas színvonalú kiszolgálásban részesülnek. A repülőtéri információs központ akkor is rendelkezésre áll ha nem Budapestről, hanem egyéb más európai városokból érkezik a szakértő gondoskodást igénylő turista. Az újonnan megnyílt iroda már a repülőtéren gondoskodik a vendégek eligazításáról, ezzel is hozzájárul ahhoz, hogy az Utasok nyaralásuk teljes ideje alatt biztonságban érezzék magukat Tenerifén.


A reptéri iroda egy igazán nagy előrelépés a ViaSale Travel életében, mondják el az alapító tulajdonosok, hiszen érthető módon büszkék arra, hogy egy kis országot egyedüliként képviselhetnek Európa egyik legnépszerűbb és legbiztonságosabb nyaraló desztinációján.

További információk hírlevelekben (feliratkozás: itt) vagy a honlapon. (x)