Tenerife közvetlen járattal Budapestről egész szerzonban a ViaSale Travellel, Tenerife specialistájával

Forrás: turizmus.com

 2015. október 06. 14:14

Elérhető ár, elérhető távolság, a legjobb választás TENERIFE, a Kanári – szigetek legnagyobb és legváltozatosabb szigete, ahol egész télen szikrázó napsütés, csodálatos tájak, felejthetetlen programok, szórakozás és egy igazán profi, magyar nyelvű csapat várja a szigetre látogató Turistát.

Október 30-tól közvetlen Wizzair járattal, 7 és 10 napos turnusokban, 32 kg + 10 kg-os poggyásszal történő utazást és széles szállodai választékot kínál a dinamikusan fejlődő ViaSale Travel, melynek tulajdonosai hosszú távra gondolkodnak, és a ViaSale Travel helyzeti előnyének köszönhetően nem csak az utazás szervezését, de a helyi képviseletet is egy kézben tartva kínálják a legjobb együttműködési feltételeket Partnereiknek.


A téli szezon Tenerifén főszezon, hiszen egész Nyugat-, és Észak Európa itt tölti a zord téli hónapokat. Most még kedvező akciós ajánlatok, egyes szállodáknál október végéig elhúzódó előfoglalási kedvezmények mellett a ViaSale Travel további fantasztikus akciós ajánlatokkal kínálja őszi-téli csomagajánlatait, melyekről a rendszeresen megjelenő hírlevelekben (feliratkozás: itt) és weboldalukról tájékoztatja a Partnereit. (x)