Tengerparti nyaralás: a Világ Strandjai az idei sláger

Forrás: turizmus.com

 2016. augusztus 10. 10:51

Megdöbbentő, de sajnos igaz: minden ötödik magyart érte már valamilyen baj a nyaralása alatt, azaz a statisztikák alapján egy ötfős társaság – például egy család – esetében elég valószínű, hogy az egyik utazóval betegség, baleset vagy sérülés történik az üdülés során!

A tengerparti nyaralások alkalmával gyakoriak a víz alatti sziklák, a medúza vagy a tengeri sün okozta sérülések, de a ficamok, a törések vagy az agyrázkódás is. A szerencsésebbeknek pedig „csak” a parton hagyott műszaki cikkeit lopják el vagy az autójuk robban le, úton a tengerhez.

Szerencsére azonban egyre több a tudatos utazó, így nem meglepő a tengerpartra indulók számára kifejlesztett Világ Strandjai utasbiztosítás kedvező fogadtatása sem.

A Vienna Life Biztosító speciális terméke fedezetet kínál

  • a strandon történt lopásra,
  • a tengerparton bekövetkezett sérülésekre, de
  • a házi kedvenc állatorvosi ellátására is.

A Világ Strandjai biztosítás apartman- és élménybiztosítást is tartalmaz, s a vízi sportokat, például a búvárkodást vagy a banánozást kipróbálók számára is teljes körű védelmet nyújt.

A biztosításhoz Autó + assistance kiegészítő csomag igényelhető akár 15 éves személygépkocsihoz és motorkerékpárhoz is, ráadásul az utasbiztosítás automatikusan meghosszabbodik egy nappal járatkésés esetén.

A biztosítás napidíja személyenként 590 forint Európában, míg együtt utazóknak jó választás az útitárs csomag 11 800 forintért, maximum 8 napos európai utazáshoz, legfeljebb 5 fő (2 felnőtt, 3 gyermek) számára.

Az Ön irodájában még nem elérhető a Vienna Life Biztosító utasbiztosítása? Vegye fel velünk a kapcsolatot a partner@viennalife.hu címen! (x)