Tensivel a Föld körül – megjelent az új katalógus

Forrás: turizmus.com

 2019. július 02. 12:33

Megjelent a Tensivel a Föld körül 2019–2020 utazási magazin. Újdonság a kínálatban Etiópia-Seychelles, Kuba-Panama és a nagy Vietnam körút.

A kiadvány a korábbiaknál bővebb tartalommal csábít világjárásra. A kínálatból a gyerekkel,  baráti társaság, kettesben vagy szingliként utazók egyaránt találhatnak maguknak megfelelő utazási formát és úti célt.

Nagy hangsúlyt kapnak a csoportos körutazások és városlátogató programok, mind Európában, mind világszerte, Amerikától Afrikán keresztül egészen Ázsiáig. Újdonság a kínálatban Etiópia-Seychelles, Kuba-Panama és a nagy Vietnam körút. A magazinban családi nyaralások is találhatók Disneyland Párizstól a Lappföldi Mikulásig, családi sítúráktól az egzotikus tengerparti nyaralásig.

Világjárásra csábítanak

Fotó: Tensi

A 37 éves múltra visszatekintő iroda számára fontos, hogy a csoportok minél egyedibb útvonalakon ismerhessék meg az úti cél látnivalóit és kultúráját, tapasztalt és nagy tudású idegenvezetők társaságában, kis létszámú csoportokban. Az egzotikus körutazások végére lehetőség szerint tengerparti pihenést is beiktatnak – tájékoztatott Hargitai Éva értékesítési vezető.

A Tensi 14 hajótársaság útjait foglalja, a gazdaságos árfekvésű hajóutaktól egészen a luxusutakig, a Costa hajótársaság kiemelt partnere. A csoportos hajóutak ajándék városnézést is tartalmaznak. A csoportok gyakran fél évvel az indulás előtt megtelnek, így érdemes mielőbb foglalni – hívta fel a figyelmet az értékesítési vezető.