Tizenhat útvonal újratöltve a Wizz Airnél

Forrás: turizmus.com

 2020. április 28. 16:33

Tizenhat útvonalon indítja el újra járatait Budapestről a Wizz Air májusban, a debreceni járatok csak júniusban indulhatnak el.

Az elmúlt hetekben hat útvonalon repültek Budapestről a magyar kötődésű légitársaság gépei, május elejétől Athén, Barcelona, Berlin, Birmingham, Bázel, Dortmund, Eindhoven, Göteborg, London-Gatwick és London-Luton, Liverpool, Madrid, Marosvásárhely, Podgorica, Stockholm és Szarajevó válik elérhetővé a ferihegyi repülőtérről – írja az Airportal.hu a légitársaságtól kapott tájékoztatásra hivatkozva.

16 úti cél újratöltve

Fotó: 123rf.com

Az utasokat arra kérik, hogy indulás előtt nézzenek utána, hogy beutazhatnak-e a célországba, és ott korlátozhatják-e a mozgásukat.

Emellett azt is kérik, hogy online jelentkezzenek be a járatokra, minden szolgáltatást előre vásároljanak meg, hogy a reptéri interakciókat és sorban állást a minimálisra lehessen csökkenteni, valamint a fedélzeti vásárlások során lehetőleg érintésmentes fizetési technológiákat használjanak.

A járatok menetrendje a légitársaságok döntései és az érintett országok hatósági rendelkezései függvényében akár napról napra változhatnak.