Több mint 170-féle körutazás a Z(s)eppelin idei kínálatában

Szerző: Pintér Tünde

Forrás: turizmus.com

 2023. február 19. 11:07

Több mint 170 program és 500-nál is több indulási időpont közül választhatnak az idén a Z(s)eppelin Utazási Iroda utasai, a gazdag kínálatban hét teljesen új utazási termék is szerepel.

Az idei katalógus

Fotó: Z(s)eppelin

Megjelent a körutazásokat, pihenéssel kombinált körutazásokat és városlátogatásokat szervező utazási iroda idei évi katalógusa. A programfüzetek február végéig az utaztató összes értékesítő partnerénél elérhetőek lesznek. A teljes árualap weboldalukon keresztül is böngészhető.

„Ötszáznál is több indulási időpontban több mint 170 programmal várjuk az idén utasainkat” – tájékoztatta szerkesztőségünket Zsebők Tamás irodavezető.

Árualapjukban a már jól bejáratott termékek mellett 7 teljesen új körutazás is megtalálható: Provence és Bordeaux repülővel, Izland 8 napos nagykörutazás, Srí Lanka és a Maldív-szigetek, Baltikum nagykörutazás és Helsinki, Természet és kultúra: Maros menti vízitúra, Nyárbúcsúztató Tenerifén, Nyárbúcsúztató Párizsban.

A szakember a kulturális körutazások piacán a tavalyi évet is jellemző, élénk keresletre számít. Mint elmondta, a hangulat egyértelműen pozitív, az év eleje kiemelkedő foglalási számokat hozott. Tavaszi csoportjaik szinte kivétel nélkül teljes csoportlétszámmal beteltek és május végéig garantáltan indulnak.

Rövidesen elérhetővé válik UTAZÁS APP applikációjuk, amely eleinte a programok részleteinek megtekintésére és a foglalás elindítására lesz hivatott, a későbbiekben pedig számtalan kényelmi lehetőséget kínál majd és előnyöket ad az ezen keresztül foglaló utasoknak.