80 helyszínen várják reggelivel és uzsonnával a bringásokat szerdán

Forrás: turizmus.com

 2023. május 16. 10:26

A Magyar Kerékpárosklub május 17-én országszerte több mint 80 helyszínen várja reggelivel és uzsonnával a bringásokat.

 

A Magyar Kerékpárosklub szervezésében, az Aktív Magyarország támogatásával valósul meg az idén a Bringázz a munkába! szemléletformáló kampány.

„Biciklinkre a legnehezebb időkben is számíthatunk, hiszen mobilitást és függetlenséget biztosít, így segítségével magunk menedzselhetjük az időnket anélkül, hogy menetrendekhez, vagy közlekedési dugókhoz kellene alkalmazkodnunk. A kampányhoz kapcsolódóan az elmúlt években számtalan érvet sorakoztattak fel a kerékpározás mellett, idén azonban a kerékpározás kiszámíthatóságára szeretnénk felhívni a figyelmet” – írja közleményében a Magyar Kerékpárosklub .

A kampányt idén is bringás reggelivel és uzsonnával indítják, az érdeklődőket május 17-én, szerdán az egész országban több mint 80 helyszínen várják.

Reggelit és uzsonnát is kapnak a bringások a Magyar Kerékpárosklub kampányindító eseményén

Fotó: 123rf.com

A helyszínek egyike Budapesten a Westend. A két keréken érkezők legkönnyebben a Ferdinánd tér felől tudják megközelíteni a bevásárlóközpontot, ezért itt alakítottak ki számukra egy biciklis közösségi helyet, pihenőt, parkolót és self-service pontot. Május 17-én 16 és 18 óra között a megújult Teraszra érkező biciklistákat megvendégelik, illetve a Westend applikáció használatával egy nyereményjátékon is részt vehetnek, aminek a fődíja egy kerékpár lesz. A kerékpárosok a tavalyi fejlesztéseknek köszönhetően 20 új parkolót, 3 biciklispadot és egy kulacstöltőt használhatnak, valamint igénybe vehetnek egy önkiszolgáló szerelőállomást is a feltöltődésre, evésre-ivásra, kávézásra, beszélgetésre kialakított közösségi téren.

A kampányindító eseményhez csatlakozó helyszínek listája itt található.