Több mint autókölcsönző

Forrás: turizmus.com

 2018. május 31. 15:12

A Sixt Hungary mobilitás koncepciója szolgáltatások sorát kínálja azoknak, akik vezetnek, s azoknak, akik nem – tudhattuk meg a cég üzleti reggelijén.

Május 31-én, a Boook Kitchen rendezvénytermében Dévai Gábor ügyvezető, Szolnoki Rita sales manager, Schmidt Ádám business development manager és Dózsa Péter marketing representative köszöntötte, illetve tájékoztatta az utazási irodák, szállodák, rendezvényszervezők, s egyéb turisztikai szolgáltatók vezető képviselőit.

Dévai Gábor

Fotó: Csárdás Ferenc

A turisztikai szakemberek megtudhatták, hogy a több mint 120 országban jelenlévő óriáscégnek Magyarországon is az autókölcsönzés adja a legnagyobb forgalmat, azonban a Sixt Hungary ennél jóval többet kínál. Az ezredfordulón még csak 30 bérautót kínáló vállalkozás, mára 820 gépjárművel szolgálja ki a piaci igényeket.

A „rent a car” és a „rent a truck” mellett kínálnak „VIP limousine service”-t, „Flizzr” néven low budget gépkocsi kölcsönzést, valamint a világ 5.500 Sixt irodájában kedvezményes tarifákat biztosító corporate kártyát. Utóbbi ráadásul a hitelkártya használatot is helyettesíti.

A közönség egy része

Fotó: turizmus.com

A Sixt utazási irodai partnereinek többek között azt is biztosítja, hogy a publikált árakból ad jutalékot, valamint, 0% önrésszel is kínál teljes körű biztosítást

Munkatársaikról szólva elmondták, hogy a Sixt sofőröknek nem lehet taxis előéletük, valamint társalgási szinten kell beszélniük angolul.

iPad Solution nevű – más országokban még nem elérhető, saját fejlesztésű – szolgáltatásuk pedig interaktív városnézésre is csábítja bérlőiket.

A reggelit Bereznay Tamás sztárséf készítette

Fotó: turizmus.com

Limousine üzletáguk olyan rendezvények kiszolgálásával büszkélkedhet, mint a budapesti FIFA kongresszus, vagy Bocuse d’Or döntő, illetve, Németországban az USA elnökének hivatalos látogatása.

További információ turisztikai partnerek számára: marketing@sixt.hu

(x)

Kapcsolódó cikkek

A VADÁLLAT MEGÉRKEZETT!

2018. május 28.

VÁLTS TE IS ZÖLDRE!

2018. május 14.