Több mint egymillióan használják rendszeresen a BudapestGO-t

Forrás: MTI

 2023. március 30. 13:59

Márciusban már az egymilliót is átlépte a BudapestGO regisztrált felhasználóinak száma - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

A BKK közleménye szerint a társaság jegyvásárló és utazástervező alkalmazását már "több mint 2,5 millió ügyfél töltötte le". A BudapestGO-val 37 millió útvonalat terveztek és 670 ezer felhasználó 6,7 millió jegyet és bérletet vásárolt - írták.

budapestgo

A BudapestGO-val 37 millió útvonalat terveztek már és 670 ezer felhasználó 6,7 millió jegyet és bérletet vásárolt

Fotó: BKK

Emlékeztettek, január óta a BudapestGO az agglomerációban élőknek is jelentős segítséget nyújt az utazástervezésben, hiszen a MÁV-VOLÁN-csoport együttműködésében korábban a MÁV-HÉV és a MÁV-START érintett járatai után már elérhetők a Volánbusz Budapest elővárosában közlekedő 300-899-es számú autóbuszainak valós idejű adatai is.

A felhasználók láthatják a járművek aktuális helyzetét, illetve azt is, hogy azok pontosan mikor érkeznek egy megállóba, vagy mikor indulnak onnan. Sőt, az utazástervezés mellett az ügyfelek a helyi és a helyközi - kivéve környéki - Volánbusz-járatok igénybevételéhez szükséges jegyeket és bérleteket is megvásárolhatják a BudapstGO-ban - olvasható a BKK közleményében.