TOP 50: Békefi Veronika – „Egy cipőben az utassal…”

Forrás: turizmus.com

 2018. július 02. 14:38

A Neckermann Magyarország ügyvezető igazgatója úgy véli, a vendég igényeinek, kívánságainak és véleményének figyelembevétele, az, hogy a munkatársak „a vendég cipőjében járjanak”, az egyik legfőbb alapelv.

Békefi Veronika

Fotó: Dombóvári Judit

Magyarország piacvezető kiutaztató irodája 14 milliárd forintot meghaladó forgalommal zárta a 2017. évet, lépést tartva a piac növekedési ütemével és végleg maga mögött hagyva a gazdasági válság eredményezte hanyatlás minden emlékét. Pedig az utazási piacot érintő kihívások miatt igen óvatosan terveztek erre az évre, amit azután – látva az élénk keresletet – néhányszor meg is bántak.

A 2018-ban fennállásának 25. évfordulóját ünneplő cég – az immár 177. évét taposó Thomas Cook magyarországi leányvállalataként – továbbra is a magyar utazási piac legszélesebb kínálatával rendelkezik.

Közel 3000 saját termékük van, amelyek szigorú minőségi és egyéb (például egészségügyi) előírásoknak felelnek meg. Emellett az utasok saját preferenciái alapján összeállított dinamikus csomagokhoz több tízezer kiegészítő terméket is kínálnak.

A cég folyamatos fejlesztésekkel és szemléletváltással alkalmazkodik a manapság villámgyorsan változó körülményekhez. „A biztonság szónak például ma már egészen más jelentése van, mint negyedszázaddal ezelőtt. Ma a konszern szintjén és az egyes országokban is krízishelyzetekre felkészített csapataink vannak, amelyek rövid időn belül képesek segítséget nyújtani a bajba került utasoknak vagy hazajuttatni őket, bárhol is tartózkodjanak” – mondja Békefi Veronika, aki kiemeli, hogy a siker elsődleges kulcsának a munkatársak szaktudását és hozzáállását tartja.

A szakember – aki a MUISZ kiutaztatási bizottságának vezetői teendőit is ellátja – meg van győződve arról, hogy az utazási irodák a vendégre való gondos odafigyeléssel és segítő hozzáállással még sokáig biztosíthatják pozícióikat az utazási piacon. Ennek jegyében például elkötelezettek aziránt, hogy a nyaralás alatt 24 órán belül orvosoljanak minden felmerülő problémát.

 

A teljes cikket Az év 50 legbefolyásosabb személye a magyar turizmusban című kiadványban olvashatja.

 

A kiadványt ITT rendelheti meg >>

 

Békefi Veronikáról a nevére kattintva, az Arcok rovatunkban tudhat meg többet.

 

Kapcsolódó cikkek

Neckermann: 25 éve velünk

2017. október 03.