Törökországba indít járatokat Budapestről és Debrecenből a Wizz Air

Forrás: turizmus.com

 2023. január 19. 14:22

Isztambul és Antalya városaival bővíti magyarországi kínálatát a Wizz Air. Utóbbi desztináció nem csupán Budapestről, hanem a Debreceni Nemzetközi Repülőtérről is elérhető lesz.

A Wizz Air március 31-től naponta indít járatot Isztambul első számú nemzetközi repülőterére Budapestről, Antalyába pedig május 24-től hetente háromszor (hétfő, szerda, péntek) repül. Emellett Debrecen és Antalya között június 10-től hetente kétszer (kedd, szombat) közlekedtet járatot a légitársaság. Közleményük szerint a viteldíj a Budapest–Isztambul és a Debrecen–Antalya útvonalon 9 990 forinttól indul, míg Budapest–Antalya útvonalra 11 990 forinttól lehet repülőjegyet venni.

Budapestről és Debrecenből is indít járatot Antalyába a légitársaság

Fotó:  Wizz Air

Isztambul Törökország legnagyobb városa, a kelet és a nyugat különleges kavalkádja a múltból itt maradt palotákkal, mecsetekkel, fürdőkkel és bazárokkal. Kulturális sokszínűsége, izgalmas történelmi háttere, ámulatba ejtő építészete teszi vonzó úti céllá a két kontinensen átívelő várost.

A török Riviéra kedvelt nyaralóhelyének számító Antalya fő nevezetességeit Kaleiçi-ben, a romantikus óvárosban lehet felfedezni, ahol gasztronómiai és kulturális élmények sokasága várja a látogatókat. A vibráló éjszakai életéről is nevezetes város ráadásul rengeteg családbarát lehetőséget is kínál.