Történelmi hálózatbővítés a Brusselsnél

Forrás: AIRportal.hu

 2018. március 21. 13:45

Működése során a legnagyobb hálózatbővítésre készül a Brussels Airlines, a cég nemcsak frekvenciáit sűríti több szabadidős desztináció felé, de huszonhat új útvonalat is nyit az idei nyári menetrend kezdetével.

A nyári időszámítás kezdetével egy időben március 25-én hajnalban életbe lép a 2018-as nyári menetrend is. A Brussels Airlines idén nyáron huszonhat új, népszerű nyaralócélpontra indít járatokat – adja hírül az Airportal.hu.

Az új útvonalak Bulgáriába, a Zöld-foki Szigetekre, Horvátországba, Ciprusra, Egyiptomba, Makedóniába, Görögországba, Montenegróba, Marokkóba, Portugáliába és Spanyolországba irányulnak majd, és szezonális jelleggel, október 27-ig repüli majd ki őket a belga cég.

A nagymértékű növekedést a Thomas Cook Belgium, valamint a cég két Airbus A320-asának átvétele is elősegítette.

Az új útvonalak szezonális jelleggel, október 27-ig indulnak a népszerű nyaralódesztinációkba

Fotó: Skytrax

A belga légitársaság az eddigieknél szorosabban együttműködik több utazási irodával, melyek szintén töltik az új járatokat. A Brussels Airlines emellett sűríti meglévő járatait néhány szintén népszerű nyaralócélpont irányába, például Tel Aviv, Malaga és Nizza repülőtereire is gyakrabban közlekednek majd.

A 2018-as nyári menetrendi időszakban újonnan elérhető lesz Brüsszel Zaventem repülőteréről többek között Tivat, Várna, Zadar, Split, Páfosz, Hurghada, Sharm-el-Sheikh, Burgasz és Zákinthosz. Utóbbi három úti célra a TUIfly járatai már repülnek a városközponttól mintegy egy órányira működő Brüsszel South – Charleroi repülőtérről.