Tovább bővül a Qatar Airways járathálózata

Forrás: turizmus.com

 2020. augusztus 12. 12:18

Augusztus közepétől Lisszabon, Adelaide, Nairobi és Kigali újra szerepel a légitársaság menetrendjében.

A lisszaboni járat 2020. augusztus 14-től való újraindításával a Qatar Airways immáron 33 európai desztinációra, heti 225 járattal repül. Budapestről továbbra is heti 4 járattal (h, sz, p, v) üzemel Dohába.

Az ausztráliai Adelaide városa is újra elérhetővé válik augusztus 16-tól, amely már az 5. célállomása lesz a légitársaságnak a legdélebbi kontinensen.

A Qatar Airways az egyetlen nemzetközi légifuvarozó, amelyik a jelenlegi helyzetben Ausztrália mind az 5 nagyvárosába repül: Sydney (naponta), Melbourne (naponta), Perth (heti 4x), Brisbane (heti 3x) és nemsokára Adelaide (heti 2x).

Folyamatosan bővül az újrainduló járatok köre

Fotó: Qatar Airways

Az afrikai célállomások közül napi 2 járattal újra elérhetővé válik a kenyai Nairobi, illetve heti 3 járattal Kigali, Ruanda fővárosa. A két célállomás visszaállításával már heti 33-ra emelkedik az Afrikába üzemelő Qatar Airways járatok száma. További elérhető desztinációk a kontinensen: Addis Ababa (Etiópia), Dar es Salaam, Zanzibár, Kilimanjaro (Tanzánia), Djibouti és Tunisz (Tunézia).

További újdonság, hogy a Qatar Airways törzsutasai a korábbi 2 év helyett 3 évre emeli Qmiles pontjainak felhasználási érvényességét. A Privilege Club programban résztvevők repülőjegyeikért kapott Qmiles pontjaikat így még rugalmasabban használhatják fel, például business upgrade-re vagy nagyobb súlykeretre.