Tovább bővülnek a BAHART kikötői 2017-ben

Forrás: turizmus.com

 2017. február 23. 16:36

A Balatoni Hajózási Zrt. vitorlázóknak szóló újdonságokkal és új balatoni kikötői helyekkel várta a szakma és a sport kedvelőit a Budapest BoatShown.

A Balatoni Hajózási Zrt. 11 balatoni vitorláskikötőjében mintegy 2000 bérlő hajójának biztosít helyet, mellyel piacvezető a tavon. A BAHART kikötőlánca 2017-ben tovább bővül: 100 úszópontos férőhellyel bővítették az alsóörsi kikötőt. Az idei évtől már a teljes végleges kapacitással működő kikötőben modern pontonrendszer, parkoló, közösségi épület várja a régi és új bérlőket.

A déli part védettsége miatt közkedvelt fonyódi vitorláskikötőjében idén áprilisra a BAHART újabb 22 vitorláshelyet ad át, mellyel párhuzamosan megújulnak a kikötő kiszolgáló létesítményei és vizesblokkja is.

A BAHART a 2017-es évben középtávú stratégiájában elfogadott célok mentén nagy hangsúlyt fektet a vitorlás üzletág fejlesztésére, a szolgáltatások színvonalának emelésére és a bérlői igények magasabb szintű kielégítésére. Ennek egyik eleme lehet a komp és személyhajózási üzletágakban idén bevezetett BAHART Kártya kiterjesztése a vitorlásbérlőink számára.

BAHART vitorláskikötő-térkép

2017-ben megújul a BAHART 11, átlagosan 92%-os kihasználtsággal működő vitorláskikötőjének arculata: egyértelmű, letisztult és a Balatoni Hajózási Zrt. általános arculatába illeszkedő kiírásokkal, megjelenéssel találkozhatnak a bérlők a tavaszi érkezéskor. Minden BAHART bérlőnek és vendégeinek ingyenesen használható, reklámmentes wifi internet szolgáltatás áll a rendelkezésére, tavasztól megújult formájú és tartalmú hírlevél áll rendelkezésére.

Fentieken túl, a kikötőlakóknak lehetősége lesz egy online felületen értékelni a BAHART kikötő szolgáltatásait, személyzetét, környezetét, ezzel is hozzájárulva a jövőbeni fejlesztések irányához.

A BAHART vitorláskikötőiben az idei évtől újdonságként a hajóval nem rendelkező, de a vitorlázás életérzésébe belekóstolni vágyókat is várják, hiszen a BAHART új Charter Management szolgáltatása révén már ezt a célcsoportot is ki tudja szolgálni a Társaság együttműködő partnerével.

Vitorláskikötő

BAHART REGATTA – Amatőr vitorlásverseny 2017-ben is

2017-ben is folytatódik a sikeres BAHART Regatta amatőr vitorlásverseny sorozat továbbra is 5 állomással, 10 futammal – túra és pályafutamokkal. Idén Badacsony, Balatonlelle, Balatonföldvár – Alsóörssel karöltve, Szigliget és Balatonboglár BAHART vitorláskikötői adnak otthont a futamoknak. A versenysorozat része az MVSZ Yardstick Trophy bajnokságának is.