Tovább erősödik és „titkokat” gyűjt az Aegean

Forrás: turizmus.com

 2017. október 12. 08:13

A légitársaság 2018-as tervei között 18 új útvonal, 11 új desztináció és 700 000 további férőhely szerepel. Emellett folytatni kívánják aktív munkájukat Görögország turizmusáért és a helyi közösségekért.

Az új útvonalak olyan kiemelt helyszínekre vezetnek majd, melyek kulcsfontosságú forrásai a görög turizmusnak, ilyen például Franciaország, Olaszország és Németország.

Az új desztinációkra – Torino, Palermo, Bologna, Lamezia Terme, Malaga, Bázel, Zágráb, Zára, Vilnius, Kolozsvár és Szkopje – mind Athénból indulnak majd a járatok. Emellett 7 új útvonalat terveznek Görögország regionális reptereiről: jövőre elérhetőek lesznek a Korfu–Moszkva, a Szantorini–Tel -Aviv, a Míkonosz–Bejrút, a Rodosz–Lyon, a Rodosz–Bejrút és a Heraklion–Bejrút járatok.

2018-ban szeretnék folytatni az athéni hubot erősítő stratégiájukat, mely számos előnnyel jár a városnak és az ország többi régiójának egyaránt. Az Aegeannel 2018-ra 81 nemzetközi desztináció lesz elérhető.

A légitársaság emellett fejlesztette az utas lounge-okat Szalonikiben és Lárnakában, 2017 végére pedig az Athens International Airporton is. A második athéni lounge, mely a Schengenen kívüli járatokat szolgálja majd ki, a tervek szerint 2018 elején készül el.

A légitársaság vezérigazgatója, Dimitris Gerogiannis, és elnökhelyettese, Eftichios Vassilakis sajtótájékoztató keretében vázolta fel az Aegean dinamikus terveit

Fotó: Aegean


Turizmusélénkítő kampány

Az üzleti fejlődés mellett az Aegean kiemelt figyelmet fordít a görög turizmus támogatására is. Nemcsak részt vesz a turizmust segítő aktivitásokban, de szervezi is azokat.

Saját tervezésű Görögország a görögök szemével kampányukon keresztül a népszerű desztináció vendéglátó imázsát kívánják hirdetni. A kampány keretein belül mintegy 10 ezer „titkot” gyűjtöttek össze országszerte, mely „titkok” novembertől világ körüli útra indulnak.

Ezzel egy időben a légitársaság igyekszik támogatni a görög régiók fejlődését. A Görögország közelebbről projekt keretén belül helyi közösségeknek, termelőknek és szolgáltatóknak biztosít hirdetési felületet. Az Aegean egy év alatt több mint 60 különböző terméknek és helyi szolgáltatónak legalább 100 promóciós videóját vetítette le Görögországban és külföldön egyaránt.