Tovább fejleszti lengyel hálózatát a FlixBus

Forrás: turizmus.com

 2017. december 18. 14:24

Az európai mobilitási szolgáltató a PolskiBus.com értékesítési felületének és hálózatának integrálásával a legerősebb ajánlatot alakítja ki Lengyelország távolsági buszpiacán.

A fejlesztés eredményeként új nemzetközi és belföldi csatlakozások válnak elérhetővé a FlixBus kínálatában számos lengyel város és Németország, Ausztria, Csehország, Magyarország, valamint Szlovákia között.

Piotr Bezulski, a PolskiBus.com ügyvezető igazgatója úgy véli, hogy az együttműködéssel – a FlixBus okos szolgáltatásait, magas biztonsági és minőségi előírásait integrálva hálózatukba – további célcsoportokat érnek el, s új időszakot kezdenek a lengyel mobilitási piacon.

Jochen Engert, a FlixBus ügyvezető igazgatója szerint ez a kiterjesztett együttműködés a következő lépés afelé, hogy Lengyelországot még szorosabban összekössék európai hálózatukkal, kombinálva a technológiai innovációt és szolgáltatásaikat a PolskiBus.com helyi tapasztalatával.

A FlixBus nemzetközileg is egyedülálló üzleti modellje a helyi közlekedési vállalkozásokkal való együttműködésen alapul

Fotó: FlixBus

A PolskiBus.com több mint öt éve szolgáltat a lengyel utasoknak. 2011-es alapítása óta a cég folyamatosan fejlődik, összeköttetést kínálva belföldi városok, illetve Lengyelország és Németország, Ausztria, Magyarország, Csehország, valamint Szlovákia között.

A FlixBus nemzetközileg is egyedülálló üzleti modellje a helyi közlekedési vállalkozásokkal való együttműködésen alapul. Lengyelországban a FlixBus már több helyi buszos céggel is együttműködik, így a technológia és a startup-szellemiség találkozik a lengyel kkv-szektor hagyományaival és minőségével, új generációs szolgáltatást létrehozva a mobilitási piacon.