Tovább tartanak nyitva a déli határátkelők

Forrás: MTI

 2020. július 03. 13:06

A nyári idegenforgalmi időszakban tovább tart nyitva a röszkei és az ásotthalmi közúti határátkelőhely, valamint hétvégenként a bácsalmási átkelő is.

A Csongár-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a röszkei és az ásotthalmi közúti határátkelőhelyek szeptember 15-ig 7 és 22 óra között fogadják az utasokat.

A többi határátkelő a megszokott rendben működik a megyében: a röszkei és a csanádpalotai autópálya-határátkelőhely 24 órában, a kiszombori és a nagylaki közúti határátkelőhely szintén egész nap, míg a tiszaszigeti és a kübekházi közúti határátkelőhely 7 és 19 óra között működik.

A röszkei autópálya-határátkelőhely 24 órában működik

Fotó: 123rf.com

A nyári idegenforgalmi szezonban hosszabb nyitvatartással üzemel hétvégén a bácsalmási közúti határátkelőhely is. A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint az átkelőhely augusztus 31-ig minden pénteken, szombaton és vasárnap 7 és 22 óra között fogadja az átutazókat.

A megye többi határátkelőhelye az eddigi rend szerint működik: a hercegszántói és a tompai közúti átkelő 24 órában, míg a bácsszentgyörgyi közúti átkelő reggel 7 és este 7 óra között.