További két évre Erdei Bálint a MUISZ elnöke

Forrás: turizmus.com

 2016. december 12. 11:03

A Magyar Utazási Irodák Szövetségének december 12-i közgyűlésén módosították az alapszabályt, s megalakították a Kultúra és fenntarthatóság, valamint a Technológia, fejlődés, képzés bizottságot.

A Danubius Helth Spa Resort Margitsziget szállodában megrendezett, tisztújító közgyűlésen az elnök mandátumának meghosszabbításán túl megválasztották az új, illetve átnevezett bizottságok tagjait is.

A módosított alapszabály értelmében, mostantól a szervezetnek a két új mellett lesz Belföldi és beutaztató, Kiutaztató, Utazásközvetítői, MICE, Légi közlekedési, Közúti közlekedési, Jogi és etikai, Közgazdasági, Marketing és kommunikációs, valamint Nemzetközi kapcsolatok bizottsága.

A közgyűlés előtti percekben Molnár Judit alelnök, Erdei Bálint elnök és Bienerth Gusztáv kormánybiztos egyeztet

Fotó: Kékesi Donát

Az alapszabály módosítása mellett elfogadták az elnöki beszámolót is, amelyből többek között világossá vált, hogy a jövőben a MUISZ hangsúlyt fektet majd a közösségi médiával való foglalkozásra, a muisz.com honlap megújítására, a képzésekre és a krízishelyzetekre való felkészülésre, valamint az eddigieknél is erőteljesebben kívánnak fellépni a fekete utazásszervezés ellen.

Elhangzott az is, hogy az idei tunéziai közgyűlés sikerén felbuzdulva, évente egyszer külföldre menne a szervezet. A tavaszi közgyűlés megrendezésére máris tárgyalnak a Horvát Idegenforgalmi Közösséggel, ahonnan isztriai meghívást kaptak.

A közgyűlés vendégelőadóinak előadásairól itt olvashatnak.