Továbbra is közlekedik a Ryanair London-Budapest közötti járata

Forrás: turizmus.com

 2020. március 25. 15:44

Miközben a földre kényszerült a Ryanair flottájának 90%-a, néhány járat, például a London és Budapest közötti, a jövőben is közlekedni fog - jelentette be a légitársaság.

A közlemény szerint a Ryanair gépei jelenleg az európai kormányok megrendelésére mentőjáratokként közlekednek. A gépeket felajánlották sürgősségi egészségügyi szállítási feladatokra is.

Egyre kevesebb helyre repülnek

Fotó: Ryanair

A repülési tilalmak és más kormányzati intézkedések miatt a Ryanair flottájának több mint 90%-a a földön marad a következő hetekben. A megmaradó járatokat annak ellenére is megpróbálja üzemeltetni a légitársaság, hogy nyilvánvalóan alacsony lesz rajtuk a kihasználtság.

A március 27. és április 2. közötti héten az alábbi útvonalakon közlekednek a Ryanair gépei naponta, illetve heti rendszerességgel:

További infó a járatokról a www.ryanair.com oldalon.

Dublin - London (STN), London (STN) - Dublin, Dublin - London (GAT), London (GAT) - Dublin, Dublin - Birmingham, Birmingham - Dublin, Dublin - Bristol, Edinburgh - Dublin, Dublin - Edinburgh, Bristol - Dublin, Dublin - Glasgow, Glasgow - Dublin, Dublin - Manchester, Manchester - Dublin, Dublin - Amsterdam

London (STN)  - Eindhoven, Dublin - Brussels, London (STN)  - Lisbon, Dublin - Berlin, London (STN) - Cork, Dublin - Lisbon, London (STN)  - Berlin, Dublin - Cologne, London (STN)  - Budapest, Cork - London (STN)

A repülőgépeket naponta fertőtlenítik és gondoskodnak arról, hogy megfelelő távolságra üljenek az utasok a félig üres gépeken – írták.