Továbbra is teljes tartalommal az Emirates az Amadeusban

Forrás: turizmus.com

 2016. június 02. 11:58

Újabb, teljes tartalom-megosztásról szóló megállapodás jött létre az Emirates és az Amadeus között. Az együttműködésnek köszönhetően a légitársaság a jövőben is egyszerűen és átláthatóan tudja eljuttatni utazási ajánlatait célközönségének az Amadeus valamennyi csatornáján keresztül.

A héten jelentette be az Emirates és az Amadeus, hogy meghosszabbítja teljes tartalom-megosztásra vonatkozó megállapodását, melynek eredményeképp az Amadeus rendszerét használó utazási irodák továbbra is hozzáférhetnek a légitársaság teljes termékkínálatához és ajánlataihoz világszerte.

 

Az együttműködés egyúttal azt is jelenti, hogy az Emirates ügyfelei a jövőben is az általuk preferált csatornákon kereshetik és vásárolhatják meg a légitársaság termékeit és szolgáltatásait a világ legnagyobb utazásértékesítő hálózatának segítségével.

Az utazók folyamatosan keresik a lehetőséget a légitársaságok kínálatának átlátható összehasonlítására az általuk választott különböző csatornákon. Az Emirates az Amadeusszal együttműködve továbbra is képes lesz biztosítani, hogy magas színvonalú szolgáltatásai elérhetőek legyenek az érdeklődők számára a világ minden táján. (X)