TUI-roadshow téli újdonságokkal

Forrás: turizmus.com

 2018. június 14. 18:07

Szerdán Budapestre ért a TUI Österreich hét országot felölelő roadshow-ja.

Litvániától Szlovéniáig hét kelet-közép-európai országban mutatta be idei téli kínálatát az elmúlt hetekben a TUI Österreich. A budapesti rendezvényre 2018. június 13-án este, a Continental Hotel Budapestben került sor.

A 2018/2019-es téli ajánlatok már foglalhatók – jelentette be Michael Lettner kelet-európai értékesítési vezető, aki tavaly december óta látja el ennek az újonnan létrehozott pozíciónak a teendőit. A 2017/2018-as téli szezon legkeresettebb desztinációi egyébként Spanyolország, Egyiptom, Ausztria, Portugália és Ciprus voltak a TUI-nál, a távol úti célok kategóriájában pedig a Maldív-szigetek, Thaiföld, Mauritius, a Dominikai Köztársaság és az Egyesült Arab Emirátusok vitték a prímet.

A távoli úti célok népszerűsége egyértelműen növekszik, az elmúlt télen a foglalások kétharmada ezekre futott be. Ezenkívül az is jellemző a TUI-val utazókra, hogy korábban foglalnak, mint néhány évvel ezelőtt, és hangsúlyosabban fordulnak az új desztinációk felé. Ennek jegyében a TUI idén decembertől új járatot indít Bécsből a Zöld-foki szigetekre.

Decembertől a Zöld-foki szigetekre is repülhetünk a TUI-val

Fotó: TUI

 

A német TUI leányvállalata, a főleg az autós egyéni utazókat kiszolgáló Terra Reisen már beolvadt az anyacégbe, és év végén megszűnik a 1-2-Fly márka is, azonban mindkettő termékei foglalhatók lesznek a jövőben is. Ezzel szemben ezentúl is különálló brandként szerepel majd a TUI egyik legkedveltebb márkája, a GULET, a cégcsoport luxustermékeit, így több mint 60 körutazást, 20 hajóutat, testreszabott nyaralásokat és privát kirándulásokat is kínáló Airtours, az autók mellett motorkerékpárokat és robogókat is biztosító  TUI CARS, valamint a TUI hét saját hotelbrandje, köztük a folyamatosan bővülő Magic Life és RIU Hotels&Resorts.

A TUI másfél–két éve egyre nagyobb potenciált lát a kelet-európai piacban, ezt igazolja az első kelet-közép-európai roadshow megrendezése is – mondta el lapunknak Taskár Tamás, a TUI Magyarország értékesítési vezetője. A budapesti rendezvény vendégkörét az osztrák TUI-val szerződésben álló, saját foglalási számmal rendelkező utazási irodák mellett a TUI Magyarország központi számon foglaló ügynöki hálózatának tagjai adták. Az ügynöki hálózat jelenleg mintegy 200 irodából áll, és 2013 végi indulása óta megsokszorozta a TUI Magyarország forgalmát.