Az örök napsütés szigetére is elrepít a TUI télen

Szerző: Bikkes Katica

Forrás: turizmus.com

 2023. október 30. 15:53

Egy rendhagyó, a kulisszák mögé is betekintő reptéri túrával összekötve mutatta be a TUI magyarországi képviselete az utazásszervező 2023/2024-es téli szezonra szóló ajánlatait.

A résztvevőket Taskár Tamás, a TUI Magyarország értékesítési vezetője köszöntötte az Ibis Styles Budapest Airportban, majd először a Bécsből közvetlenül elérhető egzotikus úti célokról számolt be. A legkedveltebb desztináció az utaztatónál a Maldív-szigetek, amely töretlen sikernek örvend évek óta, de Mexikó is egyre népszerűbb az utazók körében. A Maldív-szigetekre hetente négyszer, Mauritiusra háromszor, Mexikóba pedig kétszer indul közvetlen járat Bécsből a téli időszakban. Mindhárom országban elérhetők a TUI magyarok által is kedvelt, saját márkás RIU hotelei.

Amint arról korábban már beszámoltunk, egy régi úti cél is visszatér idén a TUI kínálatába: december 22-től újra indítanak közvetlen chartereket Bécsből a Zöld-foki Köztársaságba, a gépek egészen május 10-ig péntekenként repülnek Sal szigetére. Sal hét kilométer hosszú homokos strandjával, kristálytiszta vizével a Covid előtt is nagyon népszerű volt, és mindezt évi 350 napsütéses napon élvezhetik a turisták – emelte ki az értékesítési vezető. A szigeten a TUI több saját márkás szállodája – így TUI Blue, RIU és Robinson hotelek is – megtalálható.

Sal szigetén évi 350 napon át süt a nap

Fotó: Hotel Riu Palace Santa Maria / TUI

 

A tájékoztatón az utaztató törökországi és egyiptomi ajánlatairól is szó esett. Budapestről a téli szezonban közvetlen járattal kínálják Antalyát és Izmirt (heti 2, illetve 1 járatindulással), illetve hetente kétszer az egyiptomi Hurghadát. Nyáron pedig a hét minden napján repül majd a TUI Budapestről közvetlenül Antalyába a SunExpress járataival – hívta fel a figyelmet Taskár Tamás. Az ajánlatok már elérhetők a foglalási rendszerben.

Az értékesítési vezető arról a trendről is beszélt, hogy egyre több utas számára fontos szempont a választásnál a környezetbarát üzemeltetés. Az ő figyelmükbe ajánlják a TUI „Green & Fair Hotels" minősítéssel rendelkező házait, amelyek garantáltan a fenntarthatóság jegyében működnek.