TUI: Törökország tarol a magyar utasoknál

Forrás: turizmus.com

 2019. június 13. 10:34

2019-ben Törökország lesz a magyarországi TUI-utasok kedvenc úti célja. Első saját, Budapestről Antalyába tartó charterjáratának köszönhetően a TUI jelentősen növeli Törökországban nyaraló utasai számát.

Amint azt már bő félévvel ezelőtt bejelentette, a TUI a nyári főszezonban hetente egyszer saját charterjáratot indít Budapestről Antalyába. A magyar TUI-utasok 2019. június 14-étől minden pénteken három óra alatt eljuthatnak a kedvelt törökországi üdülőhelyre.

„Ez az első alkalom, hogy saját charterjáratot indítunk Budapestről – a nagy érdeklődés azt igazolja, hogy jó döntést hoztunk” – hangsúlyozta lapunkhoz eljuttatott közleményében Michael Lettner, a TUI Ausztria közép-kelet-európai értékesítési üzletágának vezetője. Az útvonalon Airbus A320 típusú repülőgép közlekedik.

Jelentősen megugrott a TUI-nál a törökországi foglalások száma

Fotó: TUI

Alig van még egy olyan úti cél, ahol a TUI olyan széles körű saját hotelkínálattal és különböző utazási koncepcióval rendelkezik, mint a Török Riviéra.

A TUI Magic Life Club all inclusive ajánlatai családok, párok és egyedül utazók is számos sportolási és szórakozási lehetőség közül választhatnak anélkül, hogy ezért felárat kellene fizetniük. A számos sportprogram és szórakozási lehetőség mellett a TUI Family Life szállodái több programmal állnak elsősorban a kisebb és nagyobb gyerekek, illetve a fiatalok rendelkezésére. A családhoz tartozó gyermekek kedvezményesen utazhatnak.

A TUI egyik kedvelt törökországi szállodája, a Magic Life Jacaranda Sidében

Fotó: TUI/Florian Albert

Gyermekek nélkül utazó párok vagy egyedül utazók számára a TUI Sensimar szállodáit ajánlja az utazásszervező. Pénztárcakímélő nyaralásra a a Sueno klubok alkalmasak a leginkább, ahol kedvező árakkal, all inclusive ellátással, sportprogramokkal és szórakozási lehetőségekkel várják a nyaralókat.

„Kedvező árú kínálatunknál is az ár-érték arány és az elégedett utasok számítanak elsősorban. Magyar utasaink nagyon jól fogadták a Sueno klubok ajánlatait” – tette hozzá Michael Lettner.

Kapcsolódó cikkek

A TUI kitart a Boeing mellett

2019. március 30.