Tunézia: kedvelt golf desztináció

Forrás: turizmus.com

 2017. szeptember 13. 21:58

Tunézia sokat tesz azért, hogy az ország ismét ott legyen a magas fizetőképes vendégekként számon tartott golfturisták kedvelt úti céljai között. A Tunéziai Nemzeti Idegenforgalmi Hivatal volt idén az immár nyolcadik alkalommal megrendeztett golfutazasok.hu golfverseny névadó szponzora.

Ennek a szerepvállalásnak a nem titkolt célja az volt, hogy a magyar játékosok körében is népszerűsítsék a különleges adottságú és kitűnő minőségű tunéziai golfpályáikat.

Az elmúlt években már megszokott gazdag vendéglátással és értékes nyereményekkel várta idén is a részvevőket a Golf Travel Hungary tulajdonosa, Batta Krisztina, szeptember 10-én, a vasárnap megrendezett VIII. GOLFUTAZASOK.HU golfversenyén, a Greenfield Golf Resort-ban.

Minden évben újabb desztináció a verseny szponzora és névadója. Idén a Tunéziai Nemzeti Idegenforgalmi Hivatal támogatásával rendezték meg az eseményt, azzal a céllal, hogy Tunéziát ismét kedvelt golf desztinációvá fejlesszék.


A program, a hagyományokhoz híven, idén is hasonlóan alakult, és igazi klubhangulatot kíván adott a résztvevőknek. Az esemény 8:00-kor kezdődött egy baráti hangulatú pezsgős reggelivel, majd az utolsó flight-ok beérkezését követően a résztvevők tunéziai finomságokat és borokat kóstolhattak meg a hotel teraszán, ahol az idegenforgalmi hivatal képviselői tradicionális tunéziai népviseletet öltöttek magukra.


A díjakat Bozsaky János, a Birdland Golf Club elnöke Mrs. Raja Ammar, a Tunéziai Nemzeti Idegenforgalmi Hivatal vezetője, Mr Fraj Ben Said, a Tunisair Bécsi Képviseletének igazgatója és Batta Krisztina a Golf Travel Hungary tulajdonosa adta át.


Tunézia sokat tesz azért, hogy ismét ott legyen a golfturisták térképén, és egyre több játékost üdvözölhessenek az ottani főszezonban, ami szeptember közepe-végétől április végéig tart. Ennek keretében kapott meghívást idén májusban a Tunéziai Nemzeti Idegenforgalmi Hivatal Batta Krisztina (a Golf Travel Hungary Kft. tulajdonosa), Tóbiás Zsolt (golfoktató), Bozó Ádám (golfoktató) és Klézli Ferenc (amatőr golfozó, blogger), egy 6 napos programra, melyen golfpályákat és a velük kapcsolatban álló szállodákat látogatták meg.

Kapcsolódó cikkek