Turizmus home office-ban: az alpakák elvitték a fődíjat

Forrás: turizmus.com

 2020. április 28. 18:53

Alpakákkal, fürdőruhában és egy huncut kisfiú társaságában fényképezkedtek azok a kollégák, akiknek képeire a legtöbb szavazat érkezett a Turizmus home office-ban címmel meghirdetett fotópályázatunkra. Eredményhirdetés következik.

Lezárult a közönségszavazás a Turizmus home office-ban címmel meghirdetett fotópályázatunkra, amelyre több mint 5800 szavazatot küldtek olvasóink.

A közönségszavazás a turizmus.com Facebook-oldalán zajlott, így a végső sorrend az ott kialakult értékeléseket tükrözi. Nagy örömünkre számosan megosztásaikkal aktívan segítették, hogy minél többekhez eljussanak a kollégák által az otthoni munkavégzésük pillanatairól beküldött fotók.

Íme a három első helyezett az április 29-én 17.00 óráig leadott szavazok összesítése alapján.

1. helyezett: GYETVAINÉ ZOVÁTH ANIKÓ (887 szavazat)

Ezzel övé a főnyeremény, a FALKENSTEINER CLUB FUNIMATION BORIK (Zadar) részéről felajánlott családi pihenés (2 felnőtt + 2 gyermek részére 2 éjszaka félpanzióval)

Szerkesztőségünk ezenfelül 1 évre szóló Turizmus.com magazin előfizetéssel díjazza.

1. helyezett: Gyetvainé Zováth Anikó

 

2. helyezett: GÉBER ANNA (808 szavazat)

Nyereménye: 1 évre szóló Turizmus.com magazin előfizetés

2. helyezett: Géber Anna

 

3. helyezett: FÖLDESI KATALIN (586 szavazat)

Nyereménye: 1 évre szóló Turizmus.com magazin előfizetés

3. helyezett: Földesi Katalin

 

Gratulálunk a nyerteseknek, egyúttal minden jelentkezőnek köszönjük a részvételt és olvasóinknak a szavazás során mutatott aktivitást! A fotópályázatra érkezett összes kép továbbra is megtekinthető Facebook-oldalunkon. Kövessétek a legfontosabb szakmai hírekért!

Kapcsolódó cikkek