Turizmus home office-ban – küldj egy fotót és nyerj!

Forrás: turizmus.com

 2020. április 19. 17:04

Konyhaasztalnál, kanapén ülve, ágyban fekve, teraszon vagy éppen a kerti diófa alatt dolgozol home office-ban? Te hogy oldod meg ezt a kényszerhelyzetet? Mutasd meg, hogy dolgozol otthon, és nyerj egy családi hétvégét a horvátországi Zadarban!

A koronavírus-járvány sokunkat kényszerít otthoni munkavégzésre. Kíváncsiak vagyunk arra, miként oldják meg a home office-t a turizmus szakma szereplői. Küldj egy fotót arról, hogyan dolgozol otthon!

Legyen az akár a nappaliban rögtönzött kis munkasarok, az íróasztalodként funkcionáló ebédlőasztal, egy kuckó az erkélyen, gyerekkel, vagy akár a kis házi kedvenccel. Annak pedig különösen örülnénk, ha te is rajta lennél a képen!

A fotókat megosztjuk és szavazásra bocsátjuk a turizmus Facebook-oldalán, a legnépszerűbb fotók beküldőit megajándékozzuk!

  • Az első három, legtöbb szavazatot elnyerő fotót készítőjét egy évre szóló Turizmus.com magazin előfizetéssel jutalmazzuk.
  • FŐNYEREMÉNY: 2 felnőtt + 2 gyermek részére 2 éjszaka félpanzióval a FALKENSTEINER CLUB FUNIMATION BORIK-ban (Zadar, Horvátország) a legtöbb like-ot elérő fotó beküldője számára (beváltható:  2020. 09. 01. és 2021.03. 31. között)

 

Beküldési határidő: 2020. április 24-én 17 óráig a fotopalyazat@turizmus.com címre

Közönségszavazás: 2020. április 25-től április 29-én 17 óráig a Turizmus.com Facebook-oldalán

Eredményhirdetés: a 2020. április 30-i Turizmus.com Bulletinben

Kérjük, a pályázatban nevezd meg, hogy a turizmus mely területén dolgozol. Ez csupán számunkra információ, nem osztjuk meg!

 

Így dolgozunk mi a home office-ban

Inspirációnak íme 11 fotó rólunk, hogyan dolgozunk mi, a Turizmus Kft. munkatársai ezekben a hetekben otthon. (A lapozáshoz kattints a kép jobb alsó sarkában lévő nyílra!)

11 kép Így dolgoznak a Turizmus Kft. munkatársai a home office-ban

/