Ma még szavazhatsz a legjobb home office-ban készült fotókra!

Forrás: turizmus.com

 2020. április 28. 08:40

Főzés, leckeírás, lakásfelújítás és fürdés közben is nyomogatják a turizmusban dolgozók a laptopot, tudnak dolgozni hokedlin, kertben, csónakban, de akár karámban is. Április 29-ig lehet szavazni a home office-ból küldött fotókra.

Szombaton elindult a Turizmus home office-ban című fotópályázatunk közönségszavazása. Egy hete azzal a szándékkal hirdettük meg a szakma számára fotópályázatunkat, hogy szerezzünk néhány derűs percet egymásnak ezekben a nehéz időkben, amikor mindannyian a négy fal közé vagyunk kényszerítve.

A beküldött képek tanúsítják, a kollégák találékonyak az otthoni munkavégzés módját és helyszínét illetően. Nemcsak egyéni fotókat kaptunk, örömmel vettük, hogy pályázatunk több munkahelyi kollektívát is megmozgatott, amelyek "csoportképpel" neveztek.

A fotópályázatra beérkezett 38 képre a Turizmus.com Facebook-oldalán lehet szavazni, a képek alatti reakciógombokkal. Mindegyik reakciógomb szavazatot jelent a beküldő számára. Egy szavazó több fotót is kedvelhet.

>>>  A SZAVAZÁSHOZ KATTINTS IDE!  <<<

Közönségszavazás: 2020. április 25-től április 29-én 17.00 óráig a Turizmus.com Facebook-oldalán. Az 1-3. helyezett megállapításához a záró időpont szavazatállását vesszük figyelembe.

Eredményhirdetés: 2020. április 30-án reggel a Turizmus.com Bulletinben és a Facebook-oldalon.

Mutatóba néhány a beérkezett fotók közül

Fotó: turizmus.com

Nyeremények

  • Egy évre szóló Turizmus.com magazin előfizetéssel jutalmazzuk az első három, legtöbb szavazatot elnyerő fotót készítőjét.
  • FŐNYEREMÉNY: 2 felnőtt + 2 gyermek részére 2 éjszaka félpanzióval a FALKENSTEINER CLUB FUNIMATION BORIK-ban (Zadar, Horvátország) a legtöbb kedvelést elérő fotó beküldője számára (a nyeremény beváltható:  2020. 09. 01. és 2021.03. 31. között)

 

A pályázóknak köszönjük a részvételt, olvasóinknak pedig jó szórakozást a képekhez!

A Turizmus.com csapata