Új 100 oldalas katalógus a TdM Utazási Irodától

Forrás: turizmus.com

 2016. december 13. 10:48

Az elmúlt évekhez képest jelentősen bővült az iroda kínálata, és az újdonságok mellett tartalmas katalógust lapozgathatnak hamarosan az érdeklődők: 24 desztináció, 166 program, 296 indulási időpont és egy megújult weboldal várja az utazni vágyókat.

A partnerirodák számára új online felület teszi egyszerűvé és kényelmessé a helyfoglalást. Novemberben egy rendkívüli előfoglalási akció keretén belül foglalhattak az ügyfelek illetve decemberben is kiemelt kedvezmény várja az első befizetőket.

Bár a részvételi díjak bár emelkednek, ugyanakkor az iroda jelentős minőségi változtatásokat vezet be néhány szolgáltatás tekintetében. Az utazók jövőre a legmagasabb felszereltségű, maximális kényelmet biztosító autóbuszokkal indulnak útnak, és továbbra is kényelmi felárak nélkül, a szolgáltatások színvonalának maximális megőrzése mellett biztosítják az esetleges meghirdetett létszámtól eltérő csoportok elindítását is.

Újdonság továbbá, hogy az eddig is díjmentesen igénybe vehető vidéki felszállási lehetőségek mellett, a nagy keresletre való tekintettel és a partner irodák igényeinek maximális kiszolgálása érdekében, jövőre egyéb vidéki transzferek is rendelkezésre állnak majd. Júniustól újraindul a népszerű olaszországi nyaralójárat és jelentősen bővül egyéni vendégek részére elérhető szálláskínálatuk is.