Új Adria-specialista a kiutaztatási piacon

Forrás: turizmus.com

 2016. január 07. 18:56

Megkezdte utazásszervezői tevékenységét a JADRAN HOLIDAYS Utazási Iroda, amely online szervezőként a jadranholidays.hu oldalon több száz horvát, szlovén, montenegrói és bosznia-hercegovinai szálláshelyet és utazást kínál versenyképes árakon és ügynöki kondíciókkal.

A cég ügyvezetőjétől, Balázs Zseljkotól megtudtuk, hogy a széles és folyamatosan bővülő árualapban a 2* félpanziós szállodáktól a 4* all inclusive hotelekig, valamint az egyszerű, de ellenőrzött magán apartmanoktól a jól felszerelt üdülőtelepülésekig, valamennyi, a hazai piacon keresett szálláshely megtalálható.

 

A honlapon az Utazási Irodák részére külön b2b felület került kialakításra, amelyen az értékesítők minden részletre kiterjedő kereső segítségével szűkíthetik az ajánlatok listáját, illetve a rendszer segítségével pillanatok alatt számíthatják ki a részvételi díjat, valamint foglalhatják le a választott szálláshelyet, igény szerint forint vagy euró alapon. A honlap az értékesítéshez professzionális hátteret biztosítva, számos további egyedi és hasznos funkcióval segíti a viszonteladók munkáját.

Az irodai szakmai stábjában rutinos, komoly utazásszervezői és kimagasló adriai utaztatási tapasztalatokkal rendelkező munkatársak szerepelnek, az értékesítési vezetői tisztséget Zsivkovics Szvetlána tölti be, míg a Partnerekkel kapcsolatos feladatokat Szabó László látja el.

Az irodánál már rendelhetők az előfoglalási akciós adriai, valamint a téli szlovén sí ajánlatok is.

Az iroda értékesítési hálózatához csatlakozni kívánó utazási irodák a jadran@jadranholidays.hu címen regisztrálhatnak.

Info: http://www.jadranholidays.hu/