Új árazási modell az El AL-nál

Forrás: turizmus.com

 2018. január 03. 14:30

Az izraeli légitársaság folyamatosan újítja meg üzletpolitikáját, és igyekszik növelni versenyképességét az európai és észak-amerikai piacon.

Az El Al izraeli légitársaság új árazási modellt vezet be az Economy Class jegyekre valamennyi európai desztinációban, hogy vonzó lehetőségeket nyújtson utasainak.

A társaság egyrészt növelni szeretné jelenlétét az észak-amerikai légi forgalomban, ezért egy nonstop járatot indít Tel Aviv és San Francisco között. A járat hetente háromszor indul az új Dreamlinerrel.

A légitársaság augusztusban vette át első Boeing 787 Dreamlinerét, amelyet további 15 követ a Tel Aviv-i vállalat flottamegújítási programjában.

Dreamliner az El Al kötelékében

Fotó: turizmus.com

Az európai úti célok irányába három különböző jegycsaládot vezet be az új modell: a Classic-ot, a Flex-t és a Lite elnevezésűt. Ez a modell lesz érvényes a budapesti járatokra is a larnacai, a kijevi, a prágai és a berlini mellett.

Az új típusú jegyek értékesítése április 30-án indul azokra a járatokra, amelyek október 15-e után indulnak.

Az utasok az El Al 737-800-ason lépcsőzetesen bevezetett új ülésekkel is szembesülnek majd. Az Economy Class helyeket új, kényelmes ülésekkel váltják fel, és a Business Class üléseket is kicserélik, minden egyes utas számára lesz külön USB-csatlakozó. Új internetszolgáltatás is lesz, amely a repülés során végig lehetővé teszi, hogy az utasok élvezzék a wifi előnyeit.