Új autókölcsönző a Debrecen Airporton

Forrás: turizmus.com

 2017. május 11. 14:10

Május elejétől az Autonom Autókölcsönző szolgáltatásai már az ország második legforgalmasabb és a régió egyik legdinamikusabban fejlődő repülőterén, a Debrecen Airporton is igénybe vehetők.

Az ide érkező utasok az autókölcsönző kompakt és luxuskategóriás autóiból álló flottájából választhatják ki a számukra legmegfelelőbb gépjárművet. Az Autonom Autókölcsönző online foglalási rendszerén villámgyorsan a Debreceni Airportot is ki lehet választani és le lehet foglalni a kért gépjárművet, de az reptéren működő helyi iroda munkatársa is bármikor elérhető, ha az ügyfélnek segítségre lenne szüksége.

A Debrecen Airport Magyarország legnagyobb forgalmú vidéki repülőtere, 2016-ban több mint 284 ezer légi utassal, ahol a járatbővüléseknek köszönhetően az utasok száma is folyamatosan emelkedik. Ez a növekedés nem csupán a repülőtér fejlődésére van jó hatással, hanem pozitívan hat a régió turisztikai és üzleti forgalmára is.

 

Az Autonom Services SRL-t 2005-ben alapították, 3 autóval, s már egy év elteltével az üzleti forgalom meghaladta az 1 millió EUR-t. 2017-ben Romániában 41 iroda működik és tavalyi évben a forgalom 18 millió EUR volt. Az autóflotta mérete mára meghaladta a 3000 új autót. A magyarországi terjeszkedés gondolata 2013-ban fogalmazódott meg a cég vezetésében, 2014-ben már bejegyzett cégként működött az Autonom Hungary Kft., és Budapest mellett kiemelt fontosságú, stratégiai célként tűzték ki a debreceni terjeszkedést.