Új bázist nyit Kassán a Wizz Air

Forrás: turizmus.com

 2015. január 28. 17:42

A Wizz Air Kassán, Szlovákiában nyitja meg szeptember 14-én 20. bázisát, ahol egy Airbus A320 típusú repülőgépet állomásoztat majd. A repülőgép leszállítása után a légitársaság 2 új útvonal üzemeltetését kezdi meg Kassáról Doncaster/Sheffield és Milánó/Bergamo repülőterekre.

Az új kassai útvonalakkal együtt a Wizz Air összesen heti 11 járatot kínál három útvonalon Kassáról, a mostani bővítés 50%-os kapacitásbővítést jelent majd az előző évhez képest(2015 októberétől számítva). A légitársaság meggyőződése, hogy szlovákiai terjeszkedése pozitívan hat majd a repüléssel és turizmussal kapcsolatos munkahelyekre, miközben a fogyasztók számára még több alacsony viteldíjú útvonalat tesz elérhetővé. A Wizz Air két szlovákiai repülőtérre üzemeltet járatokat. Jegyek az új kassai útvonalakra már elérhetők a wizzair.com oldalon, a jegyárak 19,99 eurónál** kezdődnek

„Mindössze másfél évvel ezelőtt kezdtük meg működésünket az országban és már több mint 130 ezren utaztak velünk Kassáról és Poprádról elérhető útvonalainkon. Szlovákia a tizenkettedik ország, ahol bázist létesítettünk. A jövőben is szeretnénk még több alacsony viteldíjat és vonzó útvonalat elérhetővé tenni a szlovák utasaink és az idelátogatók számára" – mondta Váradi József vezérigazgató a kassai sajtótájékoztatón.