Új bulgáriai charter és jégkorong vb a Robinson Tours-tól

Forrás: turizmus.com

 2015. december 01. 10:54

Szezonindító katalógus-bemutatóval és díjátadó ünnepséggel egybekötött partnertalálkozót tartott 2015. november 30-án a Robinson Tours Kft.

A budapesti Hotel Novotel Centrumban megrendezett eseményen Jakócs Áron, a Robinson Tours ügyvezető igazgatója elmondta: az elmúlt évek tapasztalatai alapján a hangsúly ismét az előszezoni foglalások erősítésén van, amit számos előfoglalási és First Minute-ajánlattal is támogat az iroda. A népszerű dátumokra a jó ár-érték arányú utak általában a szezon indulása előtt elkelnek, a Last Minute-kínálat ezért szűkös lehet, ahogy azt az idei példa is mutatta.

Az árualap legjava már október eleje óta foglalható. A robinsontours.hu oldal gyakorlatilag teljes digitális katalógusként és árlistaként szolgál, ez indokolta azt a döntést is, hogy 2016-ban nem készül árkatalógus.

2016-ban a Bulgarian Air Charter (BAC) biztosítja a Budapestről, Debrecenből és Pozsonyból Bulgáriába közlekedő járatokat. A szombati budapesti járat mellé egy új, hétfői Budapest-Burgasz járat is indul a következő szezonban.

Törökországba a Corendon járatai repülnek Budapestről, Debrecenből Antalyába. Az utazásszervező buszai idén is heti rendszerességgel indulnak Bulgáriába, országszerte több mint 30 felszállási lehetőséggel.

A tengerparti úti célok között Bulgária és Törökország mellett Egyiptom, Horvátország, Albánia és Montenegró szerepel, városlátogatásokat, körutakat pedig Csehország, Oroszország, a Baltikum és a Kaukázus területére kínálnak.

2016-ban Szentpéterváron rendezik meg a Jégkorong Világbajnokságot, amelyen a magyar válogatott is szerepelni fog. A szurkolóknak erre az időszakra kedvezményes szállásajánlatokkal és repülős, buszos ajánlatokkal is készült az iroda.

A csehországi online szállásfoglalás továbbra is elérhető a www.csehszallas.hu oldalon partnereknek és utasoknak egyaránt.

Jakócs Áron beszámolt arról, hogy a Robinson Tours 2016-ban is tartja magát a 2015-ben meghirdetett, " Együtt Korrektül" partnerprogramjához, melynek pillérei a mindenki számára megtérülő jutalékrendszer és a kölcsönös bizalom. A Robinson Tours hisz abban, hogy a fenntartható bővülés és minőség záloga a korrekt együttműködés.

Decemberben zárul a Robinson Tours Kft. 20 éves fennállásának jubileumi éve, ebből az alkalomból azokat az irodákat is köszöntötték, amelyek a kiutaztatás beindítása óta, 15 éve az utazásszervező partnerei. Jelenleg az árualap 70 százalékát közvetítők értékesítik.