Új Condor járatok új célállomásokra

 2013. december 05. 16:31

A Condor az idei téli szezonban új járatokat vezet be izgalmas desztinációkba. Münchenből Kubába, Santa Clara városába (SNU) is indít közvetlen járatokat, ezzel már négy desztinációt repül Kubában: Havanna, Varadero, Holguin mellett már Santa Clara is felkerült az útvonalhálózatra.

A magyar piacon a Bécs-Varadero közvetlen járat a legkeresettebb, de a budapesti indulásoknak is remek csatlakozást biztosítanak a Lufthansa ráhordó járatok.

Dominikai Köztársaság is nagy népszerűségnek örvend, elsősorban Punta Cana ahová szintén non-stop járattal repíti utasait Bécsből a Condor. Természetesen minden esetben, így itt is elérhetők a budapesti indulások, sőt Punta Cana mellet Puerto Plata és a főváros Santo Domingo is.

Új járat Münchenből Montego Bay, mely Jamaica legismertebb üdülőhelye, továbbá a mexikói Cancun, Mauritius, Goa Indiában, és a kenyai tengerparti város Mombasa is.

Mombasaba Bécsből is indul közvetlen járat, az alábbi kép a nyitó járaton készült VIE reptéren.

 

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Condor légitársaság folyamatosan modernizálja hosszútávú flottáját, ennek keretében a gépek belseje teljesen megújul (a business, a prémium economy és az economy osztály is) a 2014-es nyári főszezonig. Így nem csak új járataival, hanem még kényelmesebb utazással vár mindenkit a Condor, mely a világ legszebb nyaralóhelyeire közlekedik.

A légitársaság hazai képviseletét az AVIAREPS Magyarország Kft. látja el.