Új disztribúciós platform a Lufthansa utazási ügynökségénél

Forrás: turizmus.com

 2018. június 27. 10:09

Az LCC utazási ügynökségei és ügyfelei közvetlen hozzáférést kapnak a különböző légitársaságok, szállodák és autókölcsönzők tartalmaihoz.

A Lufthansa City Center International személyre és brandre szabott rendszere, a LUCY az Atriis Technologies globális turisztikai technológiai platformjára épül.

A rendszert az elmúlt hónapokban már tesztelték a hálózat tagjai egyebek között Olaszországból, Svájcból, és a térségünkből, például Szlovákiából is. Az első visszajelzések alapján nagyon egyszerű a platform használata, és a havidíja is mérsékeltebb az átlagosnál - mondta az LCC ügyvezető igazgatója, Uwe Müller.

LUCY az olyan hagyományos globális disztribúciós rendszerekkel is integrált, mint az Amadeus, a Sabre vagy a Travelport. Jelenleg számos légitársaság, autókölcsönző és vasúttársaság, mint például a Heathrow Express vagy az Amtrak szolgáltatásai közvetlenül foglalhatók.

Az LCC ügyvezető igazgatója, Uwe Müller

Fotó: turizmus.com

A légitársaságok ágazatában LUCY integrálja az ajánlatokat a Lufthansa csoporttól kezdve a British Airways-en keresztül a legtöbb nemzetközi low-cost társaságig. A légitársaságok száma is bővül hamarosan, például az Emirates-szel, azután jönnek a biztosítási ügynökségek és az autókölcsönzők.

A Lufthansa City Centernek a világ 90 országában 270 franchise partnere van több mint 570 irodával. 5,3 milliárd eurós árbevételével a világ legnagyobb független utazási ügynöksége, amelynek 5300 munkavállalója van. Az LCC honlapja az OTP Travel irodáját adja ki magyarországi partnerként.