Új fedélzeti szórakoztató rendszer a China Airlines-nál

 2014. május 08. 16:35

A tajvani China Airlines B777-es gépein idén szeptembertől csúcsminőségű, minden mai igényt kielégítő fedélzeti szórakoztató rendszert vezet be, melynek neve NexGen Plan.

A rendszer lényegi elemei:18inch átmérőjű Panasonic érintőképernyős kijelző, ahol az utasok több száz mozifilm, rövidfilm és több mint 20 videojáték között választhatnak. A rendszerben "kedvenceim " funkció is be van építve, így az utasok elmenthetik kedvenc mozijukat, majd pihenés vagy étkezés után könnyedén visszatérhetnek hozzá.

A China Airlines rendszerébe beépítettek egy "seat chat" funkciót, mellyel az egy gépen ülő barátok, ismerősök üzeneteket küldhetnek egymásnak. A "share" funkcióval pedig megoszthatják kedvenc zenéiket, filmjüket, játékukat.

A China Airlines kétszintű Wi-Fi rendszert is bevezet B777-es járatain. Saját mobiltelefonnal, laptoppal, vagy tablettel rendelkező utasaik ingyenesen nézhetik meg az időjárást valamint a turisztikai információkat. További korlátlan hozzáféréshez juthatnak 1 órára, 3 órára vagy 24 órára.

A NexGen Plan rendszerrel mindezeken kívül újságokat lehet olvasni, meg lehet tekinteni a menüt, valamint duty free termékeket is lehet vásárolni.