Új funkciókkal bővítette a BudapestGO alkalmazást a BKK

Forrás: MTI

 2023. május 25. 14:51

Az ügyfelek visszajelzései alapján új funkciókkal frissült a BudapestGO alkalmazás: két ikon megújítása mellett egyszerűbb lett a jegyhasználat és gyorsabban elérhetővé vált a járműről tervezés funkció is – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

Akiknek nincs beállítva az automatikus frissítés, azoknak az új funkciók aktiválásához frissíteniük kell az applikációt.

A frissítésnek köszönhetően a BKK ügyfelei már az útvonaltervezés elején jelezhetik, hogy éppen egy járaton utazva terveznek. Ez azért hasznos, mert az alkalmazás így adja a legpontosabb információt az érkezési időpontról. Megújult a funkció ikonja is, így a BKK járatain utazók könnyebben megtalálják ezt az egyedi lehetőséget, amelynek köszönhetően valós adatot kapnak érkezésükről – tájékoztattak.

Új funkciókkal frissült a BudapestGO alkalmazás

Fotó: BKK

A BKK célja az, hogy egyértelműbbé tegye és gyorsítsa a jegy- és bérletfelmutatás folyamatát is, így ebben a korábbinál kifejezőbb, új ikon segíti a felhasználókat.

A BudapestGO applikáció legújabb verziója letölthető a Play áruházban és az App Store-ban. Bővebb információ a bkk.hu/budapestgo oldalon érhető el.