Új funkciókkal bővül az Amadeus Offers

Forrás: turizmus.com

 2015. november 19. 14:42

Az Amadeus megoldásával a repülőjegy értékesítő irodák akár 1 perc alatt képesek ajánlatot készíteni az érdeklődőknek, amelyek mostantól fapados légitársaságokat és külön, a szegmensekhez tartozó megjegyzéseket is tartalmazhatnak.

Az Amadeus Offers-t használva a repülőjegy értékesítők képesek felvenni a versenyt az online foglaló oldalakkal és pillanatok alatt, akár több alternatívát tartalmazó ajánlatot készíthetnek, amit egy gombnyomásra, 17 nyelven – köztük magyarul is – továbbíthatnak a leendő utas e-mail címére. Az elkészült ajánlatban a megszokott járatinformációkon felül, a repülőjegyek módosíthatóságának és lemondhatóságának szabályai is automatikusan feltüntetésre kerülnek.

 

Az Amadeus Offers használatával mostantól lehetőség nyílik a Light Ticketing légitársaságokra történő ajánlat készítésre is. A Light Ticketing légitársaságok olyan fapados/hibrid tartalmak, melyek a megszokott inputokkal foglalhatóak, árazhatóak és állíthatóak ki az Amadeusban. Jelenleg az Easyjet, Ryanair, Germanwings, Transavia, Jet2 és az Air Asia légitársaságok érhetőek el a Light Ticketing segítségével. További újítás, hogy az egyes ajánlat elemekhez külön-külön megjegyzések (remark) is társíthatók, melyek megjelennek az ajánlatok előhívása során.

Az Offers, az Amadeus minden IATA és non-IATA partnere számára elérhető az Amadeus szoftveren keresztül. Bővebb információ: sales@hu.amadeus.com +36 1 880 1100 (x)