Új garantált túra az Eurama kínálatában

Forrás: turizmus.com

 2017. október 30. 10:43

Puskás Memorial & Etyek Wine Tasting Tour néven indít új garantált programot az Eurama Kft., mely kizárólag náluk lesz elérhető.

A 2017. november 5-től vasárnaponként 13:30-kor a Hotel Intercontinental- Eurama irodától induló, angol nyelven elérhető program keretei között a látogatók megtekinthetik a világ egyik leghíresebb magyar futballjátékosának, Puskás Ferencnek emlékét őrző és a róla elnevezett kiállítást a „Pancho” Aréna Futball Stadionban.

A túra leírása:

A program része a stadionlátogatás, ahol olyan eredeti emléktárgyak, olimpiai aranyérmek és fotók, valamint Puskás mezek találhatóak, melyeket kizárólag ezen a kiállításon csodálhatunk meg. Nyerjen betekintést a Makovecz Imre által megálmodott stadion falai közé, sétáljon az ország egyik legmodernebb futballpályáján, ahol a játékosok is játszanak nap, mint nap. Üljön le a pálya melletti kispadra, készítsen közös fényképet Puskás szobrával, valamint vegye szemügyre a legendás futballista lábnyomát is. (A stadion túra végén ajándék bolt áll rendelkezésükre.)

 

Az Arénalátogatást követően, 10 perc Nosztalgia Vonatút színesíti a programot Felcsút és  Alcsútdoboz között. Innen busszal vezet utunk Etyek történelmi borvidékére, ahol egy kivételes hangulatú borospincét fedezünk fel. A látogatás során alkalmunk nyílik megismerni és megízlelni hatféle hagyományos magyar bort, melyek bemutatását egy borszakértő társaságában élvezhetjük. A borkóstolóhoz házi készítésű pogácsát kínálunk minden résztvevőnek.  A programot követően a túra Budapest belvárosában a Hotel Intercontinental- Eurama irodánál ér véget.

A programról bővebb tájékoztatást kaphatnak a facebook.com/eurama oldalon 2017. november 1-től, ahol a programot 2017. november 5-ig megosztók között egy Puskás mez kerül kisorsolásra, valamint a csütörtökön megjelenő téli Eurama programfüzetből.

Az Eurama Kft. az indulás örömére 2017. november 5-én 10 fő számára térítésmentesen lehetőséget biztosít a programon való részvételre, mely szándékát a 06-1-327-6690-es telefonszámon jelezze Schnábel Dánielnél.

A program egyénileg és csoportok részére is elérhető lesz. Csoportok esetében előre egyeztetéssel egyéb napokon is foglalható, ezzel kapcsolatban kérem, hívja irodánkat a 06-1-327-6690-es telefonszámon, vagy írjon a tour@eurama.hu email címre.

(x)